Tenis

Toată arena a început să huiduie! Moment controversat în „sferturile” Australian Open

Matteo Berrettini (25 de ani, 7 ATP) a avut un moment controversat după victoria din „sferturi” cu Gael Monfils (35 de ani, 20 ATP), scor 6-4, 6-4, 3-6, 3-6, 6-2.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 25 January 2022

AUSTRALIAN OPEN. Matteo Berrettini (25 de ani, 7 ATP) a avut un moment controversat după victoria din „sferturi” cu Gael Monfils (35 de ani, 20 ATP), scor 6-4, 6-4, 3-6, 3-6, 6-2.

În timpul interviului de la final, Berettini a fost întrerupt de un fan nervos aflat în tribune, care a strigat și a părut că îl insultă pe italian.

Matteo Berrettini: „Nu toți de aici sunt fani tenis”

Berrettini și-a păstrat calmul: „Nu am auzit nimic. E plin de oameni aici, dar cred ca unii dintre ei nu sunt fani tenis. Nu poți controla pe toată lumea. Trebuie să fii respectuos. Important e că sunt bine și că am câștigat”.

Ceilalți suporteri prezenți în tribunele Rod Laver au început să-l huiduie pe fanul care a întrerupt preț de câteva momente discursul lui Matteo Berrettini.

Berrettini a devenit primul italian care ajunge în semifinalele turneului de la Melbourne.

Matteo Berrettini îl va întâlni în semifinale pe Rafael Nadal (35 de ani, 5 ATP), ibericul care a trecut de un meci-maraton de 5 seturi cu Denis Shapovalov (22 de ani, 14 ATP), scor 6-3, 6-4, 4-6, 3-6, 6-3.

Citește mai multe știri despre Australian Open:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.