Liga 1

FCU Craiova a sunat la FRF: „Spuneți-i arbitrului să fie atent!” » Răspunsul primit de olteni

Marce Pușcaș, președintele de la FCU Craiova, a dezvăluit că, înaintea meciului cu Farul (2-3), l-a contactat pe secretarul general adjunct al FRF pentru a se asigura de un arbitraj corect din partea lui Ionuț Coza.

Articol de Viorel Tudorache  —  marţi, 25 ianuarie 2022

Marcel Pușcaș, președintele de la FCU Craiova, a dezvăluit că, înaintea meciului cu Farul (2-3), l-a contactat pe secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, pentru a se asigura de un arbitraj corect din partea lui Ionuț Coza.

Arbitrul Ionuț Coza a devenit inamicul public numărul 1 pentru conducătorii formației FCU Craiova, după ce le-a refuzat oltenilor un penalty clar în partida cu Farul (2-3). Gruparea din Bănie a solicitat CCA recuzarea „centralului” de 42 de ani, chiar în dimineața meciului cu dobrogenii, iar președintele Marcel Pușcaș a încercat să se asigure că nou-promovata va fi „fluierată" corect.

FCU Craiova a luat legătura cu Bodescu: „Vedeți să fie Coza atent!”

Luni dimineață, când am aflat că ne arbitrează iar Coza, am vorbit cu Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al Federației, și cu observatorul de arbitri Liviu Ciubotariu și le-am spus: «Vă rog să-i spuneți omului ăstuia să fie atent! Atâta tot. Să dea doar ce este!».

Mi-au spus: «Da, nu-i problemă, stai liniștit!». Urmarea? Coza nu ne-a acordat acel penalty clar la Sidibe, din minutul 78. Puteam termina 3-3”, a declarat Pușcaș pentru Gazetă.

Mititelu Jr: „Coza e corupt”

La finalul jocului de luni, Adrian Mititelu jr. l-a acuzat de corupție pe Coza și a anunțat că nu vrea să-l mai vadă la partidele trupei din Bănie. 

„Eu nu cred în coincidențe. La meciul cu Petrolul, de anul trecut, Ionuț Coza a dictat cel mai penibil penalty împotriva noastră. De asemenea, la meciul din tur, cu Farul, același Coza a dictat un penalty inexistent, în minutul 86, pentru Farul. Așa cum au existat și Bogaciu și Augustus Constantin și alți arbitri corupți, vă spun eu, garantat și din surse sigure, că Ionuț Coza este un arbitru corupt! Coza se antrenează la baza sportivă a domnului Hagi. E normal așa ceva? El e din Ilfov, dar poate are rude la Constanța”, a acuzat patronul juveților.

Tot în direct, fiul lui Adrian Mititelu l-a și amenințat pe Coza: „Dacă va mai fi delegat la Craiova, voi face istorie!”. Mititelu jr. a făcut o rectificare marți și a spus pentru GSP că l-a încurcat pe Augustus Constantin cu tatăl său, Gheorghe Constantin. 

Nu știu, deocamdată, dacă mă voi adresa instanței. CCA va înainta aceste declarații ale oficialului clubului din Craiova către Comisia de Disciplină
Ionuț Coza, arbitru FRF

Am fi avut cu 7 puncte mai mult acum fără greșelile de arbitraj împotriva noastră. Am avut 4 penalty-uri refuzate și 3 dictate eronat împotrivă. Vom mai recuza vreo doi arbitri
Marcel Pușcaș, președinte FCU Craiova

Tot ce trebuie să știi înaintea meciului Dinamo - FCSB

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.