Nationala

Ladislau Boloni îi răspunde ironic lui Dumitru Dragomir: „«Oracolul» fotbalului românesc mai «ghicise» una, că m-a trimis Orban la Sepsi”

+9 Foto
Ladislau Boloni

Articol de Raed Krishan (foto), Vlad Nedelea, Cristi Roșu (video)  —  Wednesday, 26 January 2022

În urmă cu aproximativ 3 săptămâni, Dumitru Dragomir (75 de ani) declara că Ladislau Boloni (68) va abandona negocierile cu FRF dacă primește o ofertă mai avantajoasă. Astăzi, antrenorul a susținut că a fost ofertat din Grecia și Slovacia, dar că a refuzat propunerile venite, dorind să preia naționala României. 

Pe 8 ianuarie, la scurt timp după ce Ladislau Boloni sosise în România pentru a negocia cu conducătorii FRF preluarea postului de selecționer, Dumitru Dragomir, ex-președinte LPF, l-a lăudat pe Boloni, „e foarte valoros”, dar a spus că „dacă are o ofertă mai bună până semnează, își ia viteză în joc de glezne”.

Chestionat despre respectivele declarații în cadrul conferinței de presă în care și-a prezentat motivele pentru care a refuzat propunerea de a deveni selecționer, Boloni l-a înțepat pe Dragomir, amintind de o altă „prezicere” a fostului șef al LPF.

În septembrie, Dragomir era convins că Boloni va semna cu Sepsi OSK, fiind „un ordin de peste graniță”, din Ungaria.

Ladislau Boloni îi răspunde lui Dumitru Dragomir: „Astfel de afirmații sunt iresponsabile”

>

„Domnul Mitică Dragomir, «oracolul» fotbalului românesc, om foarte simpatic, cu vocabular mult mai bogat decât mine și foarte bine informat. De fapt, a mai «ghicit» el un lucru, nu de mult timp: că Orban Viktor (n.r.- prim-ministrul Ungariei), prietenul meu, pe care-l cunosc și respect foarte mult, mi-a dat ordin să merg la Sepsi. Dânsul s-a uitat în oracol și «a nimerit-o».

O iresponsabilitate a cuiva - și nu mă gândesc neapărat la domnul Dragomir - o afirmație venită de oriunde, poate face mult rău.

Să fie clar: dacă nu aș fi vrut să vin la echipa națională, noi nu ne-am fi văzut aici astăzi! Și apoi vine cineva și aruncă o asemenea frază? Am fost în Grecia pentru a prelua o echipă și am spus nu. Am fost și în Slovacia pentru a prelua un alt club, am spus nu.

Dacă ar veni o propunere și din București sau de altundeva, ar zice: «Nu v-am spus, domnilor, că ăsta așa este?». Astfel de afirmații sunt iresponsabile, indiferent de unde vin, inclusiv de la «oracolul» fotbalului românesc”, a declarat antrenorul.

Mai multe știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.