Liga 1

Ce avantaj ar putea avea Dinamo în derby: „Va fi greu pentru cei de la FCSB”

foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 26 January 2022

Costel Orac (63 de ani) a prefațat derby-ul dintre Dinamo și FCSB.

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, 30 ianuarie, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look+, Telekom Sport și Digi Sport.

Legenda dinamovistă este de părere că FCSB are prima șansă la victorie, dar crede că formația alb-roșie ar putea obține un rezultat pozitiv dacă rivala va fi încurcată de starea gazonului de pe stadionul din „Ștefan cel Mare”.

Costel Orac știe ce avantaj ar putea avea Dinamo cu FCSB: „Va conta gazonul”

„Din punct de vedere valoric, e clar că FCSB ar prima șansă. Are cei mai buni jucători tineri din țară și a avut un ritm bun în primul joc, cu CFR. Un egal ar fi foarte bun pentru Dinamo, având în vedere cum se prezintă echipele.

Va conta terenul. FCSB are jucători tehnici, iar dacă terenul nu va fi în cele mai bune condiții, va fi greu pentru ei.

Pe Dinamo o presează timpul. Are nevoie de puncte ca de aer. Lasă urme că s-au tot schimbat jucători și antrenori și faptul că situația financiară e dificilă. Cred că e nevoie și de noroc.”, a spus Orac la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

308 meciuriare Orac pe prima scenă a fotbalului românesc, pentru formațiile FCM Galați, Dinamo și Victoria. A marcat 54 de goluri

Flavius Stoican, contre cu Mihai Stoica pe seama gazonului

După ce s-au contrat la capătul înfrângerii suferite de Dinamo cu FC Argeș, antrenorul „câinilor” a avut din nou un mesaj pentru managerul general de la FCSB, care s-a plâns de starea gazonului de pe stadionul din „Ștefan cel Mare”.

„Bine că ne bagă în toloaca aia, în acea plantație din care mai lipsesc doar cartofii”, a spus MM Stoica, iar Stoican i-a dat azi replica.

„Ce să facem? Dacă sunt nemulțumiți, nu putem să-i mulțumim noi. Joacă în deplasare pe terenul nostru. Dacă sunt nemulțumiți ce să facem?, a spus Stoican, care a prefațat și derby-ul.

Dinamo - FCSB, cu tribunele goale? 

Cel mai așteptat meci din Liga 1 de către suporteri se va juca duminică seară într-o atmosferă dezolantă. Ceva mai mult de o mie de tichete cumpăraseră până ieri fanii „câinilor” dintre cele aproape 5.000 scoase la vânzare. Adică 30% din capacitatea arenei din Ștefan cel Mare.

Chiar dacă partida se va disputa în condiții speciale, dinamoviștii speră totuși ca până duminică seara să se epuizeze biletele. Mai mult, fanii să cumpere inclusiv tichete virtuale, la prețul de 2,5 lei bucata, pentru salvarea clubului de la haosul financiar. Dintre cele 5.000 de bilete, 200 vor ajunge la rivalii de la FCSB

VIDEO Derby în Liga 1: Totul despre Dinamo - FCSB

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.