Nationala

Suma colosală pe care Boloni ar fi trebuit să o plătească în cazul unei demisii de la națională: „Din partea lor, zero!”

Ladislau Boloni // foto: IMago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 ianuarie 2022

Ladislau Boloni (68 de ani) susține că Federația a dorit să includă în contractul său de selecționer o clauză care presupunea ca antrenorul să achite un milion de euro în eventualitatea unei demisii.

Miercuri, Ladislau Boloni a susținut o conferință de presă în care și-a prezentat poziția cu privire la negocierile eșuate cu federalii pentru preluarea postului de selecționer.

Experimentatul antrenor s-a declarat deranjat de mai multe aspecte, printre care faptul că ar fi putut fi demis fără despăgubiri în cazul unor rezultate proaste în Liga Națiunilor. În cadrul discuției cu jurnaliștii, Boloni a spus că a propus să existe o clauză de reziliere, dar nu mai mare decât echivalentul salariului său pe 5 luni.

Ladislau Boloni, detalii din contractul propus de FRF: „Eu aș fi plătit un milion de euro, contra zero din partea lor”

Ulterior, a revenit cu clarificări pentru Prosport. Boloni a susținut că Federația voia ca antrenorul să plătească un milion de euro în cazul unei demisii, fără ca Boloni să fie despăgubit în cazul în care ar fi fost dat afară.

„Mi s-a spus: «Ok, acceptăm...», și m-am bucurat, «...dar atunci cerem un milion de euro la o plecare a selecționerului». Deci dacă părăseam eu echipa națională, plăteam un milion de euro, contra zero din partea lor. Nu primeam nimic dacă eram demis, dar trebuia să dau un milion dacă voiam să plec.

Oricum, eu nu trântesc ușa. Am avut momente foarte grele, am trăit momente deosebit de neplăcute în această perioadă. Cu toate astea, nu sunt omul care trântește ușa”, a declarat Boloni.

Întrebat dacă există posibilitatea să preia naționala în viitor, Boloni a spus: „Sigur că da. Va fi mult mai ușor”.

GSP.ro a scris despre clauza invocată de Boloni încă de pe 18 ianuarie.

VIDEO » Ladislau Boloni: „Să mă ierte jucătorii, dar nu găsești unul talentat în fotbalul românesc!”

>

Mai multe știri despre Ladislau Boloni: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.