Tenis

Kyrgios și Kokkinakis sunt în finala Australian Open la dublu! Bucurie de nestăvilit pe teren

Nick Kyrgios l-a îmbrățișat pe Kokkinakis // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 ianuarie 2022

Perechea Thanasi Kokkinakis (25 de ani, locul 434 ATP la dublu) - Nick Kyrgios (26 de ani, 259 ATP) s-a calificat în finala Australian Open la dublu, după 7-6 (4), 6-4 cu Marcel Granollers și Horacio Zeballos.

Australienii Kokkinakis și Kyrgios au trecut de o pereche mult mai bine clasată la dublu, Granollers (35 de ani, locul 7 ATP) și Zeballos (36 de ani, locul 6), după o oră și 47 de minute de joc.

Primul set, fără break, a fost decis în tie-break, unde australienii au profitat de a doua minge de set.

Kyrgios și Kokkinakis, în finala Australian Open. Vor da peste doi australieni! 

În actul secund, Kokkinakis și Kyrgios au condus cu 3-0, apoi cu 4-1, dar s-au văzut egalați la 4. Un break reușit la 5-4 a închis partida. Australienii au reușit nu mai puțin de 13 ași și 32 de lovituri câștigătoare!

Imediat după punctul decisiv reușit de Kokkinakis, Kyrgios a alergat spre coechipierul său, pe care l-a îmbrățișat energic. În uralele fanilor, cei doi s-au întins pe suprafața de joc, înainte de a merge să-și salute oponenții.

În finală, Kokkinakis și Kyrgios vor juca cu o altă pereche 100% australiană: Matthew Ebden (34 de ani, 55 ATP la dublu) - Max Purcell (23 de ani, 34 ATP).

Mai multe știri de la Australian Open: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.