Liga 1

Dinamo a rezolvat transferul unui jucător de la Universitatea Craiova!

Antoni Ivanov, într-un meci cu FCSB // foto: Imago Images

Articol de Eduard Apostol  —  Thursday, 27 January 2022

Dinamo a rezolvat împrumutul mijlocașului bulgar Antoni Ivanov (26 de ani), de la Universitatea Craiova.

UPDATE ora 13:30 - Dinamo a anunțat împrumutul lui Ivanov 

Dinamo a anunțat oficial că a rezolvat împrumutul lui Ivanov. „Câinii roșii” vor avea opțiunea unui transfer definitv la finalul sezonului.

Știrea inițială - Antoni Ivanov, definitiv la Dinamo

Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan au mai reușit o mutare de forță pentru acest mercato la Dinamo, convingându-l pe Ivanov să semneze cu Dinamo, după săptămâni întregi de negocieri. 

Inițial, așa cum GSP.ro a anunțat la începutul anului, Craiova solicita 50.000 de euro pentru un transfer definitiv al mijlocașului, având și o foaie în acest sens, a cărei valabilitate era până la 15 ianuarie. Zilele au trecut, iar Dinamo a dat lovitura, l-a luat pe Antoni împrumut.

Ivanov a ajuns în România în august 2018. A jucat la Gaz Metan, iar în iulie 2019 a fost cumpărat de Craiova în schimbul a 150.000 de euro. Craiova l-a împrumutat o jumătate de an la FC Voluntari, dar în vara lui 2021 a revenit în Bănie.

Ivanov a adunat 41 de meciuri, două goluri și 5 pase decisive în tricoul alb-albastru. Cele mai multe meciuri le-a jucat ca mijlocaș ofensiv, dar a apărut adesea și în poziția de inter.

Toate mutările iernii la Dinamo

  • ANTRENOR: Flavius Stoican (nou)
  • VENIRI: Tomozei (UTA Arad), R. Patriche (Clinceni), I. Jovanovici (Suduva), Pierret (Boulogne), Chesneau (Chiajna), Buleică (Viitorul Tg. Jiu), Figueiredo (CFR Cluj), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Ivanov (Universitatea Craiova)
  • REVENIRI: -
  • PLECĂRI: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Nunic (liber), Neicuțescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Sorescu (Raków Czestochowa), Espinosa (liber), R. Popa (liber), Țîră (liber)

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.