Liga 1

Probleme cu ultimele transferuri plănuite de Dinamo » Unde s-au blocat mutările

Segbe Azankpo, la minge // foto: Imago Images

Articol de Eduard Apostol  —  Thursday, 27 January 2022

Dinamo a fost aproape de a-i aduce în „Ștefan cel Mare” pe atacanții Nikola Mandic (26 de ani) și Segbe Azankpo (28), dar mutările au picat pentru moment din cauza pretențiilor cluburilor de care aparțin cei doi fotbaliști.

Conducerea lui Dinamo plănuiește să închidă campania de transferuri din această iarnă cu cel puțin un atacant. Roș-albii au negociat pentru transferurile a două vârfuri din străinătate, care ar fi trebuit să ajungă gratuit în „Ștefan cel Mare”, dar mutările au picat pentru moment.

Transferurile lui Nikola Mandic și Segbe Azankpo la Dinamo, în aer 

Motivul? Cluburile de care aparțin Mandic și Azankpo, Rudar Prijedor, respectiv USL Dunkerque, nu mai sunt dispuse să-i lase pe jucători să plece gratuit. Ele solicită sume în jurul a 100.000 de euro, pe care conducerea lui Dinamo nu concepe să le achite.

Dinamo va face un ultim efort pentru a-i aduce pe cei doi jucători, dar nu va plăti nicio sumă de transfer în schimbul lor.

Toate mutările iernii la Dinamo

  • ANTRENOR: Flavius Stoican (nou)
  • VENIRI: Tomozei (UTA Arad), R. Patriche (Clinceni), I. Jovanovici (Suduva), Pierret (Boulogne), Chesneau (Chiajna), Buleică (Viitorul Tg. Jiu), Figueiredo (CFR Cluj), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Ivanov (Universitatea Craiova)
  • REVENIRI: -
  • PLECĂRI: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Nunic (liber), Neicuțescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Sorescu (Raków Czestochowa), Espinosa (liber), R. Popa (liber), Țîră (liber)

>

Mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.