Campionate

George Pușcaș pleacă de la Reading » Va fi coleg în Italia cu alt internațional român

Atacantul George Pușcaș (25 de ani) ar urma să fie împrumutat de Reading la Pisa, ocupanta locului secund în Serie B.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 ianuarie 2022

Atacantul George Pușcaș (25 de ani) ar urma să fie împrumutat de Reading la Pisa, ocupanta locului secund în Serie B. 

George Pușcaș este foarte aproape de o revenire în Italia, acolo unde a mai îmbrăcat tricoul lui Inter, Benevento, Novara sau Palermo. Internaționalul român ar urma să fie împrumutat la Pisa, o formație cu pretenții de promovare în Serie A. 

Reading îl împrumută pe George Pușcaș

Reading, club cu probleme în Championship, ar urma să îl cedeze pe George Pușcaș sub formă de împrumut, informează jurnalistul italian Nicola Schira. Mutarea ar urma să fie anunțată în scurt timp. 

Pisa, formația la care mijlocașul central Marius Marin (23 de ani) este om de bază, ocupă poziția secundă în Serie B. A strâns 39 de puncte în 20 de runde și impresionează prin siguranța defensivă, 15 goluri încasate.

George Pușcaș, în creștere de formă

George Pușcaș a marcat runda trecută, în eșecul 3-4 cu Huddersfield, și a fost lăudat de managerul lui Reading, Veljko Paunovici.

Sunt foarte fericit pentru Pușcaș. Cred că a avut cea mai bună prestație de când sunt aici. Datorită golului, a unei mentalități fantastice, a luptei, a coeziunii cu Joao și Swift, apoi a muncit mult în apărare și a pus mult presiune asupra apărării lor fără minge. Asta a fost ca o mare victorie pentru noi astăzi.
- Veljko Paunovici

2 goluri în 26 de meciuriare Pușcaș în acest sezon la Reading. Unu în Cupă cu Kidderminster și celălalt sâmbătă. Foarte departe de randamentul de acum două stagiuni

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.