Opinii

Scrisoarea unui naiv către Elvir Koljic

Articol de Tudor Samuilă  —  Friday, 28 January 2022

Domnule Koljic, am fost un mare admirator al dumneavoastră. Ați fost unul dintre puținii străini care au reușit să contrazică acel clișeu al nevoii de adaptare într-un campionat străin. 

Ați venit în România și v-ați făcut meseria cu seriozitate și pricepere încă de la primele meciuri, marcând goluri, fiind vârful pe care Craiova îl căutase ani de zile. 

Ulterior, problemele de sănătate v-au împiedicat să vă atingeți potențialul, iar dacă nu ar fi fost acea nefericită și blestemată intrare a lui Mihalache, probabil că astăzi nu ați mai fi fost în fotbalul nostru.

Spuneam că am fost un mare admirator, pentru că din această seară nu vă mai pot privi ca pe un fotbalist de calitate al campionatului nostru, ci ca pe un profitor, ca pe unul care nu dă doi bani pe fair-play. Sunt un naiv, dar m-aș fi bucurat să fi făcut ceea ce lui Maradona i-a fost imposibil în 1986, să vă fi dus la arbitru și să îi fi recunoscut pocinogul. 

Elvir Koljic sărbătorind reușita controversată cu Sepsi

Știu, Craiova are nevoie de puncte, are un sezon mult sub așteptări, dar nimeni, absolut nimeni, nu cred că v-ar fi condamnat dacă în minutul opt al unui meci din etapa a 23-a, ați fi mărturisit că ați înscris cu mâna. Ba mai mult, cred că ați fi devenit un personaj mai admirat decât erați pana acum. 

Ați ratat o șansă mare de a arăta că fotbalul de astăzi a păstrat ceva din inocența savuroasă de altădată și de a preda o lecție importantă tinerilor care speră sa devina mari fotbaliști într-o zi și care trebuie să o facă pe muncă cinstită, nu călcând pe cadavre. 

Cu respect,

Un fost fan naiv

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.