Campionate

Portarul Ecuadorului, lovitură de arte marțiale asupra lui Matheus Cunha » Atacantul lui Atletico s-a ales cu mai multe răni în zona gâtului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 28 January 2022

Matheus Cunha (22 de ani) a fost victima unei intervenții horror a portarului ecuadorian Alexander Dominguez (34 de ani), în meciul Ecuador – Brazilia, scor 1-1, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

În minutul 15 al partidei, Cunha, scăpat spre poarta Ecuadorului, a fost întâmpinat de portarul Dominguez care a sărit cu talpa direct pe gâtul brazilianului. Gazdele au rămas în 10, după ce Dominguez a văzut cartonașul roșu. Cunha a primit îngrijiri medicale și a ales să continue partida.

Cunha s-a ales cu mai multe răni în zona gâtului

Atacantul lui Atletico a postat după meci o poză cu urmările intrării lui Dominguez. Cunha s-a ales cu mai multe răni în zona gâtului, provocate de crampoanele portarului ecuadorian. Brazilianul a dat asigurări că totul este în regulă și a făcut haz de necaz.

4selecții are Matheus Cunha pentru naționala Braziliei

„Vă mulțumesc pentru mesaje, sunt bine. Doar că am o problemă. Să văd cum explic acasă…”, a scris Cunha pe Instagram, alături de poza cu rănile din zona gâtului.

Brazilia a deschis scorul în minutul 6 printr-un gol al lui Casemiro. În minutul 20, egalitatea numerică a fost restabilită, după eliminarea lui Emerson Royal pentru cumul de cartonașe galbene. Ecuadorul a egalat în minutul 75 prin reușita lui Felix Torres.

Articol de Damian Neamțu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.