Liga 1

Răducioiu, revoltat de golul marcat cu mâna de Koljic: „Eu nu mă milogesc pentru așa ceva! Mai vorbim de fair-play?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 29 January 2022

Florin Răducioiu, directorul sportiv al lui Dinamo, a comentat golul marcat cu mâna de Elvir Koljic în Sepsi – CSU Craiova 3-1.

Oficialul „câinilor” s-a declarat deranjat de faptul că atacantul oltenilor nu a recunoscut că a marcat neregulamentar și spune că nu ar vrea ca echipa lui să beneficieze de un astfel de gol în meciul cu rivala FCSB.

Răducioiu, revoltat de golul marcat de Koljic cu mâna

„Nu mi-a ieşit niciodată să dau un gol ca Maradona. Nu pot să cred că s-a validat asemenea gol. Mai vorbim de fair-play? Nu am trăit asemenea situaţie! Koljic ar fi câştigat enorm din punct de vedere al imaginii dacă ar fi recunoscut. Nu prea am văzut exemple de fair-play în ultimul timp.

E o greșeală grosolană a arbitrului. E un dezinteres total. Îmi pun o întrebare. Dacă mi se întâmplă mie aşa cu FCSB şi dă Mirko gol? Pe cuvântul meu de onoare, pun mâna pe telefon şi spun «Du-te şi spune-i că a fost gol cu mâna».Nu-l vrem!

Aş face asta, pe cuvânt! Dacă se întâmpla asta cu FCSB, fac așa. Nu mă milogesc pentru un gol care nu este al nostru. Te duci şi recunoşti. Spui «am dat gol cu mâna». Dacă vrei să fii fair-play, zici”, a declarat Răducioiu la TV Telekom Sport.

VIDEO Derby în Liga 1: totul despre Dinamo - FCSB

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.