Liga 1

Mihai Iosif nu e supărat pe Junior Morais: „A fost ca Suarez! E instinctul de fotbalist”

+42 Foto
Rapid și UTA au remizat, scor 1-1. Mihai Iosif (47 de ani), antrenorul giuleștenilor, a fost mulțumit de atitudinea elevilor săi.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 ianuarie 2022

Rapid și UTA au remizat, scor 1-1. Mihai Iosif (47 de ani), antrenorul giuleștenilor, a fost mulțumit de atitudinea elevilor săi.  

„Vreau să îmi felicit jucătorii. Cred că azi am fost inspirați și la schimbări, am arătat destul de bine, chiar dacă am avut un jucător în minus. Nici în prima repriză nu cred că am jucat rău. Putea Sefer să dea gol. Vom lupta până la ultima picătură pentru șansa noastră la play-off.

>

E presiune mereu la Rapid. Suntem un lot destul de numeros, dar avem mulți accidentați. Crepulja, la meciurile cu FCSB și FC Argeș, din decembrie, a jucat cu umărul rupt. Astăzi nu știu ce a pățit. 

Avem cei mai frumoși suporteri din țară, ne împing mereu de la spate. Au făcut un lucru minunat, ei ne-au dat puterea de a reveni”, a declarat Mihai Iosif, la Telekom Sport. 

Mihai Iosif nu e supărat pe Junior Morais

În minutul 39, Junior Morais a făcut pe portarul la un corner al arădenilor și a respins cu mâna lovitura de cap trimisă de Batha. Mihai Iosif a comentat decizia apărătorului. 

„E vorba de instinctul de fotbalist. Chiar îmi aduceam minte o fază. Suarez, parcă, a pus mâna la națională, a fost penalty, apoi s-a ratat (n.r. în meciul Uruguay - Ghana, de la Mondialul din 2010). Drept dovadă, și la noi îl ratase în prima fază. M-am simțit prost când l-a repetat. Îl apărase Moldovan, nu știu exact ce s-a întâmplat după, n-am revăzut faza”, a spus Iosif. 

Suntem mulțumiți pe jumătate, ne-am fi dorit să câștigăm toate cele 3 puncte. A a fost dificil pentru că am jucat cu un om în minus. Important e că am revenit. Mergem înainte, mai sunt etape de jucat, suntem în obiectiv. Vom încerca să reparăm greșelile, mergem la Mediaș să câștigăm. La finalul campionatului vom trage linie și vom vedea ce am realizat. Merităm să fim în primele 6
- Dragoș Grigore

RAPID - UTA 1-1. Alexandru Ioniță: „Este un punct meritat”

>

Clasamentul din Liga 1, după Rapid - UTA 1-1

Rapid ratează șansa de a le egala în clasament pe CSU Craiova și Farul. Astfel, nou-promovata rămâne pe loc de play-out, 7. UTA se clasează acum pe 10 și are șanse mici să ajungă în play-off.

VIDEO Incidente la pauza meciului Rapid - UTA

>

Citește și alte știri despre Rapid - UTA:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.