Liga 1

„A vrut să-și dea demisia, fanii l-au înjurat” » Momente tensionate la UTA

Articol de Vlad Nedelea, Cristi Roșu (video)  —  sâmbătă, 29 ianuarie 2022

Rapid - UTA 1-1. Impresarul Bogdan Apostu, un apropiat al arădenilor, a dezvăluit la final că Laszlo Balint a vrut să demisioneze după etapa trecută, 0-1 cu Gaz Metan. Alexandru Meszar, conducătorul celor de la UTA, nu a vrut să audă de așa ceva.

„Nu e în pericol postul lui Balint. Vă spun în premieră. După meciul trecut, când a fost înjurat de unii dintre suporteri, Balint mi-a cerut să vorbesc cu conducerea, să-și prezinte demisia. Meszar nu a vrut să audă de așa ceva, pentru că echipa joacă și a avut ghinion”, a declarat Apostu, prezent pe Arena Națională.

VIDEO. Bogdan Apostu: „UTA e blestemată”

>

Apostu e uluit de meciurile celor de la UTA: „E o echipă blestemată, n-am mai văzut o echipă care să aibă atât de multe ocazii și să nu marcheze. N-ar avea nevoie doar de un preot Balint, ci de un sobor de preoți”.

Moldovan a fost îngerul păzitor al Rapidului, un jucător pe care îl reprezint, așa că plâng cu un ochi, cu altul râd. Horațiu i-a salvat în 2-3 momente cruciale”, a mai spus Apostu.

Fotbalul românesc are nevoie de VAR. Din păcate, în România varul se folosește doar pentru trasarea terenului. E o mare rușine pentru 2022
Bogdan Apostu, agent de jucători

10 meciurifără victorie are UTA în Liga 1

Cum stau Rapid și UTA în clasament

Cele mai tari imagini din Rapid - UTA:

Citește mai multe știri despre Rapid - UTA:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.