Liga 1

După Ongenda, FC Botoșani s-a mai despărțit de 3 jucători » Unde au ajuns

Martin Remacle // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 ianuarie 2022

După ce l-a transferat pe Hervin Ongenda la Apollon Limassol, FC Botoșani s-a despărțit de o parte dintre jucătorii care nu mai intrau în planurile lui Marius Croitoru.

Clubul patronat de Valeriu Iftime a anunțat pe contul de Facebook că 3 jucători au părăsit echipa: Martin Remacle, Herve Kage și Paul Mensah.

3 plecări de la FC Botoșani: Remacle, Kage și Mensah

Dintre aceștia, Remacle a fost împrumutat în Liga 2, la Universitatea Cluj, iar Kage și Mensah au părăsit definitiv clubul moldovean.

  • Herve Kage (32 de ani) este o extremă belgiano-congoleză. A jucat 14 meciuri în prima parte a sezonului, marcând de 3 ori. Acesta a ajuns în a doua ligă din Belgia, la Royal Excelsior Virton.
  • Martin Remacle este un mijlocaș central belgian, de 24 de ani. A bifat doar două meciuri în acest sezon, în care a strâns 45 de minute.
  • După două meciuri la FC Botoșani, extrema ghaneză Paul Mensah (22 de ani) a ajuns în Austria, la Blau Weiss Linz.

Dificultățile financiare vor fi tot mai mari, nu sunt bani în fotbal. Veți vedea în viitor asta! Nu sunt bani nicăieri, nici în Belgia, nici în Turcia. Ori mutăm totul la alt nivel, mai jos cu salariile, ori intrăm în mari dificultăți. Botoșaniul încă e în echilibru.

E destul de greu pentru un club mic să fie stabil. De-asta și vrem play-off. În fiecare an dintre cei intrați s-a ales praful. Clinceniul acum nu-și găsește nici măcar portar la stadion, Astra a plecat. E greu să ai continuitate. Doar cu play-off-ul se poate asta.

- Valeriu Iftime, pe 24 ianuarie, pentru Gazeta Sporturilor

VIDEO Valeriu Iftime, despre o posibilă retragere: „FC Botoșani nu mă mai motivează!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.