Liga 1

Mihai Stoica, dezvăluiri despre Mihai Pintilii: „Mi-a picat fața când mi-a spus”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 ianuarie 2022

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a oferit noi detalii despre situația lui Mihai Pintilii, dorit de Edi Iordănescu în staff-ul echipei naționale.

„E pe lista scurtă, atât pot să vă spun acum”, a declarat selecționerul României după Rapid - UTA, însă oficialul roș-albaștrilor spune că nu-și dorește ca Pintilii să plece.

Mihai Stoica a dezvăluit cum a reacționat când Mihai Pintilii i-a spus că este dorit de Iordănescu la națională și a dezvăluit ce discuție a avut fostul mijlocaș cu un colaborator de la FCSB.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre Mihai Pintilii

„Am intrat în vestiarul și am întrebat «Bă, ce secund iau? Că nu pot sta aşa. Cine o fi?». Am lucrat cu Alexandru Radu, merge cu Edi peste tot, dar ştiu ce secunzi au fost la naţională şi ce secunzi sunt la alte naţionale. Habar nu aveam.

Am ieşit şi a venit Pintilii şi mi-a zis. Mi-a picat faţa. Vreo două zile am ţinut în mine, nu mai puteam. Mi-e greu să spun ce estimez, dacă rămâne sau se duce. Să mergi secund la naţională înseamnă că te duci de luni până vineri la program. M-aş distra să-l vă pe Pintilii în birou timp de 6-8 ore zilnic, urmărind Sassuolo - Cagliari. Îl văd în iarbă. 

Un colaborator de la FCSB, când a fost întrebat despre Pintilii ce să facă, a zis că el are de ales între oportunitate şi loialitate. Şi Pintilii a zis «Cu cine vorbeşti? Cu Cornel Dinu?». Aştept să văd ce decizie ia. 

E la începutul meseriei, e o decizie foarte complicată. Vedem ce se va întâmpla luni. Eu îmi doresc să rămână, dar mă gândesc la club şi la mine. Acum, nu ştiu cum gândeşte. E clar că rămâne cât suntem eu şi Gigi la echipă. Antrenor se face, citeşte jocul și ştie”, a declarat Mihai Stoica la TV Telekom Sport.

VIDEO Derby în Liga 1: azi e Dinamo – FCSB

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.