Stranieri

Pușcaș, ultimul meci la Reading? Atacantul, criticat dur după cel mai recent meci jucat: „Un dezastru”

George Pușcaș // Foto-IMAGO / Sports Press Photo

Articol de Theodor Jumătate  —  duminică, 30 ianuarie 2022

George Pușcaș (25 de ani), despre care s-a scris că va fi împrumutat până la sfârșitul sezonului la Pisa, a fost schimbat la pauză sâmbătă, la 0-4 cu Queens Park Rangers.

Când pare că atacantul se trezește, românul cade din nou. După cel mai bun meci al sezonului și primul său gol marcat în campionat, chiar dacă Reading a pierdut din nou, 3-4 acasă cu Huddersfield, George primea nota 8 în site-ul local Berkshire Live. MVP-ul meciului. A fost sus etapa trecută și e jos acum. Foarte jos.

„George Pușcaș, zero absolut pericol în atac”

Deși s-a scris că va fi împrumutat în ultimele cinci luni ale stagiunii la Pisa, în Serie B, „tricolorul” a fost folosit și sâmbătă, în Championship, chiar din primul minut. Dar alb-albaștrii au mai pierdut o dată și seria negativă parcă nu se mai oprește. A 5-a înfrângere (golaveraj 4-19 în această perioadă) și locul 21, chiar deasupra liniei retrogradării.

Pușcaș a fost înlocuit la pauză, după o primă repriză foarte slabă. „Dezastruoasă”, a comentat Berkshire Live, care i-a dat nota 1! „N-a putut să păstreze mingea, n-a câștigat niciun duel, zero absolut pericol în atac, cu excepția unui șut peste poartă la startul meciului”.

„Ar fi nedrept să-l alegem cel mai rău pe George Pușcaș”

Reading Chronicle nu a fost chiar atât de aspru, dar tot i-a dat 4. „A alergat mult, a încercat să realizeze ceva, totuși, n-a fost deloc aproape de a face ceva notabil”

RC a încheiat caracterizarea: „Într-un joc în care defensiva s-a prăbușit, ar fi nedrept să-l alegem pe Pușcaș cel mai rău”.

VIDEO. Rezumat QPR vs. Reading 4-0

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.