Campionate

Coleg român pentru Ianis Hagi! Semnează pe doi ani cu Rangers

Ianis// Foto-IMAGO / Shutterstock

Articol de Răzvan Luțac  —  duminică, 30 ianuarie 2022

Kevin Ciubotaru, fundaș stânga care împlinește miercuri 18 ani, crescut de Rapid Viena și Harris Academy Tottenham, va ajunge la Rangers, conform Daily Telegraph.

Jurnalistul Mike McGrath de la Daily Telegraph a anunțat, pe twitter, că Glasgow Rangers, echipa lui Ianis Hagi, va aduce un fundaș stânga român.

Coleg român pentru Ianis Hagi la Rangers!

Pe numele lui Kevin Ciubotaru, el este internațional U18 român și a fost crescut de Rapid Viena. În prezent, se afla în proiectul de juniori Kinetic Academy, în parteneriat cu Harris Academy Tottenham din Londra.

De aici fusese selecționat și la echipa națională U18 a României. În septembrie, conform FRF, a marcat și un gol la Slatina într-un amical împotriva echipei locale CSM (3-0). Vezi aici video cu golul. În acest meci a fost folosit tot în banda stângă, însă într-o poziție mai avansată.

 Conform lui McGrath, Ciubotaru va semna un contract care se va întinde pe o durată de 2 ani.

Cine e Kevin Ciubotaru

Născut la Roma, pe 2 februarie 2004, Ciubotaru, care va fi major de săptămâna viitoare, a început fotbalul la juniorii de la Ciampino (Italia) și a mai crescut la Rapid Viena și Admira Wacker (Austria).

Conform Telekom Sport, în 2020, Ciubotaru a ajuns la AVA Academy din Londra, o academie românească din Marea Britanie, pentru a fi încercat în diverse trialuri de Tottenham, Arsenal, Chelsea sau Parma.

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.