Liga 1

Hațegan a făcut prăpăd în prima repriză: 3 suspendați după Dinamo - FCSB + Scenariul din tur s-a repetat

+28 Foto
Dinamo - FCSB | Alexandru Răuță (29 de ani, mijlocaș central) a fost eliminat în prima repriză, minutul 36, după două cartonașe galbene încasate în decurs de 7 minute. De altfel, Ovidiu Hațegan a „suspendat” 3 jucători în derby!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 ianuarie 2022

Dinamo - FCSB 0-3 | Alexandru Răuță (29 de ani, mijlocaș central) a fost eliminat în prima repriză, minutul 36, după două cartonașe galbene încasate în decurs de 7 minute. De altfel, Ovidiu Hațegan a „suspendat” 3 jucători în derby!

Scenariul s-a repetat. În partida tur, FCSB a zdrobit-o pe Dinamo, scor 6-0. În minutul 37, Steliano Filip era eliminat direct, tot la 1-0 pentru roș-albaștri.

Dinamo - FCSB. Răuță, eliminat. În total, 3 suspendați

Acum, Răuță a văzut „roșu” în minutul 36! Mai întâi, căpitanul „câinilor” a fost avertizat în minutul 29, corect, pentru un cot aplicat în duelul cu Andrei Dumiter

Apoi, căpitanul „câinilor” a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 36 după o intrare dură, pe glezna lui Tavi Popescu.

Dinamo - FCSB. A plouat cu „galbene”

În prima repriză au mai văzut „galbene” Marco Ehmann, Cosmin Matei și Florin Tănase. La fel ca Răuță, Matei va lipsi, suspendat, de la meciul următor al lui Dinamo, contra celor de la FC Botoșani. 

Florin Tănase, și el ajuns la 4 „galbene”, va sta în duelul cu FCU Craiova.

Toate cartonașele arătate de Hațegan au reprezentat decizii corecte de arbitraj.

VIDEO. Conflict în tribune la Dinamo - FCSB

>

FOTO. Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - FCSB

Citește și alte știri despre Dinamo - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.