Liga 1

Dinamo - FCSB. Ghinion teribil pentru Ivanov » Scos de pe teren în ambulanță și dus de urgență la spital, la numai 6 minute de la debut!

Bulgarul Antoni Ivanov (26 de ani) s-a ciocnit cu Darius Olaru (23 de ani), în prelungirile primei reprize din Dinamo - FCSB, la scorul de 0-1, și a suferit un hematom urât la nivelul capului.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 ianuarie 2022

Bulgarul Antoni Ivanov (26 de ani) s-a ciocnit violent cu Darius Olaru (23 de ani), în prelungirile primei reprize din Dinamo - FCSB, la scorul de 0-1, și a suferit un hematom la nivelul capului. FCSB s-a impus cu 3-0 în final.

Antoni Ivanov a început derby-ul de pe banca de rezerve. Flavius Stoican a fost nevoit să îl introducă pe mijlocașul central, pentru prima dată de la transferul la Dinamo, după ce Alexandru Răuță a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 35 și a fost eliminat.

VIDEO Antoni Ivanov, scos de pe teren cu ambulanța în Dinamo - FCSB

>

Mijlocașul bulgar a avut un ghinion teribil. În prelungirile primei părți, la doar 6 minute de la introducerea pe teren, a fost implicat într-un duel aerian cu Darius Olaru. 

Fotbalistul de la FCSB l-a lovit cu capul în zona frunții. Un hematom a putut fi observat imediat, iar ambele tabere au făcut semne urgente spre ambulanțele prezente la stadion.

Medicii au intervenit rapid și l-au scos pe Ivanov pe targă. Fotbalistul a fost urcat în ambulanță și transportat la spital. Meciul a fost oprit aproximativ 5 minute. S-a reluat și Hațegan a fluierat imediat pauza. 

Stoican l-a înlocuit pe Ivanov cu Jonathan Rodriguez, aflat și el la debutul în alb-roșu. 

VIDEO Conflict în tribune la Dinamo - FCSB

>

Citește și alte știri despre Dinamo - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.