Liga 1

Dumitru Dragomir, fără milă după Dinamo - FCSB: „Ce meci tâmpit! Nici aviația americană nu îi salvează”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 ianuarie 2022

FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 3-0. Mitică Dragomir (75 de ani), fostul președinte al LPF, a comentat partida, într-o intervenție la GSP Live. 

Dumitru Dragomir considerî că nivelul din derby a fost mai scăzut ca niciodată. În afara lui Octavian Popescu și a lui Răzvan Oaidă, ceilalți fotbaliști l-au dezamăgit.

VIDEO Dumitru Dragomir, dezamăgit de Dinamo - FCSB 0-3

>

„De o urâțenie rară meciul. Nu am văzut de mult așa meciuri tâmpite. Îți vine să închizi televizorul. Bine, am văzut un gol de la cel mai bun jucător al campionatului. Și are doar 19 ani! E jucător de valoare, dar îi mai trebuie forță. Nu are. Are o tehnică nativă formidabilă, lovește bine mingea, nici nu o atinge cu capul. Ar trebui să facă și asta. 

Pe cei de la Dinamo nici aviația americană nu îi salvează. Ei sunt de admirat că au alergat atât de mult. Alergătura în plus niveleză valorile. De la Steaua m-a impresionat Oaidă. Jucător dârz, care scoate mingi de la adversar, a dat și gol. Restul? Doamne, parcă eram râsul țării! Numai faulturi. Răuță atât poate”, a spus Dumitru Dragomir, la GSP Live. 

VIDEO Conflict în tribune la Dinamo - FCSB

>

Citește și alte știri despre Dinamo - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.