Liga 1

Dinamo face un transfer după 0-3 cu FCSB » GSP a aflat numele jucătorului

+28 Foto
Dinamo - FCSB 0-3 | Atacantul Desire Segbe Azankpo, în vârstă de 28 de ani, a ajuns la un acord cu gruparea din Ștefan cel Mare!

Articol de Eduard Apostol  —  Sunday, 30 January 2022

Dinamo - FCSB 0-3 | Atacantul Desire Segbe Azankpo, în vârstă de 28 de ani, a ajuns la un acord cu gruparea din Ștefan cel Mare!

„S-ar putea ca mâine să ne vină un nou jucător, un atacant”, a declarat Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, după eșecul cu roș-albaștrii. 

Din informațiile GSP, confirmate de oficialii „câinilor”, este vorba despre Azankpo, care în ultimii doi ani a evoluat în ligile inferioare din Franța.

Desire Segbe Azankpo, spre Dinamo

Azankpo a evoluat în ultima jumătate de an la USL Dunkerque, locul 19 din 20 în Ligue 2, eșalonul secund francez, echipă în tricoul căreia a înscris un singur gol în 16 meciuri.

Înainte de a evolua pentru USL Dunkerque, Azankpo a jucat pentru mai multe echipe din ligile inferioare din Franța (FC Villefranche, SAS Epinal, AS Pagny, Le Puy Foot, toate formații de amatori), dar a avut și experiențe în afara Hexagonului, la FK Senica (Slovacia) și Oldham Athletic (Anglia).

Cea mai bună perioadă a avut-o la FC Villefranche (Liga 3), pentru care a contribuit decisiv la 10 goluri în 23 de meciuri (de 6 ori a înscris, de 4 ori a pasat decisiv).

  • Desire Segbe Azankpo are 14 meciuri pentru prima reprezentativă din Benin, în tricoul căreia a debutat în mai 2014, la câteva zile după ce împlinise 21 de ani.
  • Ultima dată a apărut la națională în noiembrie 2021, când a prins 5 minute pe teren într-un meci cu Madagascar, câștigat de Benin cu 2-0.

450.000 de euroe cota de piață a lui Azankpo, conform Transfermarkt

Totodată, șefii lui Dinamo așteaptă contractul semnat până să considere mutarea perfectată, întrucât nu mai pun bază pe ce transmit agenții jucătorilor, „fripți” în alte situații.

VIDEO. Cum se mișcă Segbe Azankpo, atacantul așteptat de Dinamo:

VIDEO. Conflict în tribune la Dinamo - FCSB

>

FOTO. Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - FCSB

Citește și alte știri despre Dinamo - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.