Liga 1

Dinamo - FCSB 0-3. „Câinii” nu-și fac griji că retrogradează: „Ne salvăm fără baraj”

+28 Foto
FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 3-0. Alexandru Răuță (29 de ani), căpitanul „câinilor”, este sigur că nu vor exista emoții în privința retrogradării.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 30 January 2022

FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 3-0. Căpitanul echipei ajunse acum la 10 puncte distanță de locul de baraj, Alexandru Răuță (29 de ani), este sigur că nu vor exista emoții în privința retrogradării. 

Alexandru Răuță a fost eliminat în minutul 37 al partidei, pentru două cartonașe galbene. Tabela arăta în acel moment 1-0 pentru rivala FCSB. 

Mijlocașul dinamovist îl arată cu degetul pe Ovidiu Hațegan: „Cred că primul galben a fost acordat foarte uşor, nici măcar nu am dat cu cotul. La al doilea l-am atins, dar prea uşor se dau cartonaşele, mai ales la aceste meciuri, cu asemenea încărcătură. Prea uşor suntem eliminaţi. Îmi reproşez că nu aveam voie să las echipa în 10 oameni. Mister m-a încurajat în vestiar, mi-a spus să țin capul sus”.

Alexandru Răuță, după Dinamo - FCSB 0-3: „Ne salvăm fără baraj”

Căpitanul dinamovist a continuat, referindu-se la meci. „Se pare că nici norocul nu a fost cu noi. Am primit un gol rapid, un gol frumos de la Popescu, la noi cine vine dă goluri tari. Mergem înainte, avem deplasare la Botoşani, trebuie să venim cu punct sau puncte. 

Încercăm să facem un grup, o echipă. Cred că s-a văzut o schimbare. Trebuie ca noi, cei vechi, să-i ajutăm pe nou-veniți şi să o scoatem la capăt. Este foarte greu când vedem clasamentul, dar ne antrenăm, mergem mai departe. Sunt momente-cheie în jocuri când lucrurile se dezechilibrează”, a spus Alexandru Răuță, la Telekom Sport. 

Întrebat despre lupta pentru salvarea de la retrogradare, Răuță a dat dovadă de o încredere deosebită: „Nu ne bazăm pe răul altora, vrem să jucăm pe teren până la capăt. Să rămână doar cine merită să joace în Liga 1. Eu zic că ne salvăm și fără baraj”.

VIDEO Conflict în tribune la Dinamo - FCSB

>

Citește și alte știri despre Dinamo - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.