Liga 1

Concluzia lui Dănuț Lupu, după o nouă umilință trăită de Dinamo: „Ei sunt de vină!”

+28 Foto
Dănuț Lupu / foto: Arhivă GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 31 ianuarie 2022

Dănuț Lupu (54 de ani), fostul mare jucător al celor de la Dinamo, a fost prezent pe stadion la derby-ul pierdut categoric de roș-albi în fața rivalei FCSB, scor 0-3.

La finalul partidei, Lupu a vorbit despre jocul prestat de echipa lui Stoican, dar și despre șansele echipei de a evita retrogradarea. După 15 etape, Dinamo e pe locul 15 în Liga 1, penultimul, cu doar 12 puncte.

Dănuț Lupu: „E greu când o ții din înfrângere în înfrângere”

„Trebuie să recunoaștem că, la ora actuală, între cele două echipe e o diferență mare pe care o arată și clasamentul. Șansa e de partea celor puternici. Dinamo trece printr-o periodă foarte grea. E greu când o ții din înfrângere în înfrângere. Au avut două șanse, puteau să egaleze și altfel ar fi fost meciul. Poate și accidentările au contat. 

E un lot subțire pentru ce vrea Dinamo. Șanse de scăpare sunt. Se înjumătățesc punctele, se pregătesc, șanse sunt. Sperăm și credem până la sfârșit că vor reuși să se salveze. Spectatorii au fost alături de echipă, i-au încurajat, dar, dacă nu ai rezultate, nu vin la infinit să te susțină”, a declarat Dănuț Lupu. 

Dănuț Lupu: „De vină sunt toți care au fost până acum la Dinamo”

Lupu a fost întrebat dacă vina pentru rezultatele actuale ale echipei îi aparține administatorului special Iuliu Mureșan, însă fostul mare jucător a oferit o perspectivă mult mai largă asupra dezastrului din club.

„Nu știu ce vină are domnul Mureșan. E o chestie mai delicată. De vină sunt toți care au fost până acum și sunt la Dinamo. Nici Rednic nu era un lucru pozitiv pentru această echipă. Ei au nevoie de un foarte bun pedagog. 

Dacă îi luăm unul câte unul, nu au un lot rău, dar, când vii după zece înfrângeri, e greu să ai un rezultat pozitiv”, a spus Dănuț Lupu, la plecarea de la stadionul din Ștefan cel Mare. 

FOTO Imagini spectaculoase din derby-ul Dinamo - FCSB 0-3

VIDEO Gabi Torje, după o nouă umilință cu FCSB: „E dureros și greu”

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.