Liga 1

Doi jucători de la Dinamo, luați la rost de Cornel Dinu după meciul cu FCSB: „Unul e expirat și arată ca un burger, iar celălalt a avut intervenții ca din topor”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 31 ianuarie 2022

După Dinamo – FCSB 0-3, Cornel Dinu a criticat dur doi jucători ai lui Flavius Stoican: Gabi Torje și Alexandru Răuță.

„Procurorul” a analizat jocul presat de cele două echipe și spune că momentul decisiv a fost reprezentat de eliminarea lui Alexandru Răuță, din minutul 36.

Cornel Dinu, nemilos cu Torje și Răuță după Dinamo - FCSB

„În prima repriză, deși n-a avut niciun șut pe poartă, Dinamo a avut o agresivitate pozitivă, în sensul că jucătorii au încercat să nu le dea spații celor de la FCSB, ca să nu poată să-și pună în valoare tehnicitatea și forța de pătrundere. Numai că această agresivitate s-a concretizat mai mult prin faulturi decât prin deposedări.

FCSB a profitat de golul marcat rapid, care a lămurit raportul de forțe, și de ciudățenia că acest Alexandru Răuță, care a ajuns căpitanul luiDinamo, a reușit două intervenții din topor, sancționate la diferență de câteva minute cu cartonașe galbene.

Am auzit părerea unor oameni din anturajul tehnic al lui Dinamo că Răuță ar semăna foarte mult cu regretatul Cătălin Hîldan. Este o blasfemie! Și că Răuță a ajuns căpitan la acest Dinamo de acum, de 0-9 cu FCSB în două meciuri, arată incapacitatea de a avea o concepție de joc în timp”, a declarat Cornel Dinu, pentru Fanatik.

UPDATE: Gabi Torje a comentat, pe scurt, caracterizarea primită din partea lui „Mister”: „Nu am să comentez niciodată ceea ce declară domnul Cornel Dinu”.

Dinu se ia de Gabi Torje: „Arată ca un burger”

Fostul antrenor al „câinilor” s-a luat și de Gabi Torje, pe care îl consideră gras și l-a taxat din nou pe Alexandru Răuță.

„Pentru mine este sugestiv minutul 35, când Torje, care n-am înțeles deloc de ce a fost adus Dinamo, fiind un jucător total expirat și care arată mai mult ca un burger, a irosit prima ocazie pe care a avut-o Dinamo. A fost un luft al lui «Torjeburger», care e nu e acceptat nici la grupele de copii de 6 ani.

Și acel luft epic al «Torjeburgerului» este urmat la faza imediat următoare de eliminarea «Răuțului». Din acel minut, s-a rupt totul”, a adăugat Dinu.

FCSB n-a forțat deloc, profitând de lipsa de coeziune și de concepție de joc a lui Dinamo. Jucătorii lui Becali mi-au făcut impresia că au jucat vreo 70 de minute în vârful bocancilor pe arătura de pe Dinamo, fără să se întrebuințeze.

- Cornel Dinu

VIDEO Dumitru Dragomir, dezamăgit de derby-ul Dinamo - FCSB

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.