Altele

Le Figaro: "Manaudou calificată la JO, dar umilită de Camelia Potec"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Campioana olimpică în proba de 400 de metri liber, Laure Manaudou, a fost învinsă de înotătoarea română Camelia Potec, dar şi de Coralie Balmy, după aproximativ patru ani de invincibilitate, scrie cotidianul francez Le Figaro, în ediţia sa de marţi.

O altă publicaţie care a comentat victoria Cameliei Potec, L'Independant, titrează, greşind numele româncei: "Regina a căzut! După aproximativ patru ani, Laure Manaudou a fost învinsă de Camilla Potec, protejata lui Philippe Lucas (n.r. fostul antrenor al lui Manaudou)".

În ziarul Le Monde este comentat finalul incredibil al Cameliei Potec în acestă probă: "Camelia Potec nu a luat titlul de campioană naţională a Franţei, ea fiind de altă naţionalitate, astfel Coralie Balmy este cea care îi ia titlul lui Manaudou. Potec, a treia pe ultima 100 de metri, antrenată de un an de Philippe Lucas, a avut o revenire incredibilă terminând pe primul loc".

Un alt cotidian francez, Le Parisien, are un material cu titlul: "Lacrimile lui Manaudou. Laure Manaudou a fost învinsă după aproximativ patru ani de Camelia Potec, care a avut un final de probă incredibil, ea ocupând locul 3 în ultima sută de metri, în timp ce franţuzoaica era lideră. La ceremonia de premiere, Manaudou nu a mers să facă poze alături de Potec şi Balmy, ci s-a refugiat în braţele părinţilor săi plângând".

Victoria surprinzătoare a Cameliei Potec este comentat şi de ziarul italian Gazzetta dello Sport: "Manaudou, campioană olimpică şi mondială, a fost învinsă după patru ani în proba de 400 metri liber de Camelia Potec şi de Coralie Balmy".

Site-ul news.yahoo.com scrie: "Laure Manaudou a terminat a treia în proba de 400m liber, ea fiind învinsă de românca Potec". Cotidianul The Daily Telegraph a notat: "Manaudou a fost învinsă de românca Potec, care a avut un final de probă senzaţional. Pe locul trei în ultima 100 de metri, Camelia Potec a încheiat pe primul loc".

Luni, în cadrul Campionatelor Naţionale de Nataţie ale Franţei, în finala probei de 400 de metri liber, Camelia Potec s-a clasat pe primul loc cu un timp de 4:06,08, urmată de Coralie Balmy, cu 4:06,41, şi de Laure Manaudou, cu 4:06,67.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.