Liga 1

Ședință cu cărțile pe față la FC Argeș » Soarta lui Prepeliță, decisă: „Va trebui să luăm măsuri în consecință”

Andrei Prepeliță / Sursă foto: GSP

Articol de Remus Dinu  —  luni, 31 ianuarie 2022

FC Argeș e în continuare în afara obiectivului impus de conducere, iar șefii încep să aibă din ce în ce mai puțină răbdare cu alb-violeții. Învinși de FCU Craiova (0-1), piteștenii au fost băgați în ședință la capătul disputei din Bănie.

FC Argeș ocupă locul 8, iar play-off-ul e tot mai departe de echipa lui Prepeliță.

Piteștenii au pierdut din nou contactul cu primele șase clasate, iar conducerea a convocat o ședință în miez de noapte, imediat după înfrângerea cu FCU Craiova, anunță digisport.ro. S-a discutat inclusiv despre viitorul lui Andrei Prepeliță, tehnicianul desemnat Antrenorul lunii noiembrie în Ancheta GSP.

Conducerea, nemulțumită de rezultatele lui FC Argeș: „Suntem extrem de dezamăgiți”

„Nu a plecat nimeni. Au fost niște discuții, într-adevăr, pe marginea evoluției echipei, în care ne am spus nemulțumirile, suntem extrem de dezamăgiti de faptul ca nu reușim sa strângem punctele necesare accederii în zona play-off-ului, mai ales când jucăm cu o echipă care este sub noi cu mult în clasament”, au declarat surse din cadrul clubului, pentru GSP.ro.

Următoarele trei partide, cu Academica Clinceni, Chindia și CS Mioveni par să fie decisive pentru Andrei Prepeliță, afirmă oamenii din conducerea piteștenilor.

„Am cerut, așa cum cred că este normal, niște explicații dupa un astfel de joc, atât echipei tehnice, cât și jucătorilor. 

Din punctul nostru de vedere, lucrurile sunt clare și anume plasarea la sfârșitul sezonului regulat pe un loc de play-off, iar pentru îndeplinirea acestui obiectiv, ținta imediată o reprezintă obținerea din următoarele trei meciuri a numărului maxim de puncte, altfel este clar că ne vom îndepărta de zona vizată și va trebui să luăm măsuri în consecință, pe care le vom considera necesare în ceea ce privește conducerea tehnică. 

Până atunci, vom continua cu același cuplu de antrenori, Prepe și Ianovovschi. Acestă țintă a fost înțeleasă și asumată atât de conducere, cât si de antrenori”, au transmis șefii din Trivale, pentru GSP.ro. 

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.