Liga 1

Care este starea medicală a lui Ivanov după comoția suferită în Dinamo - FCSB » Când revine la antrenamente

+28 Foto
Antoni Ivanov, lovit în Dinamo - FCSB // foto: GSP

Articol de Viorel Tudorache  —  luni, 31 ianuarie 2022

Mijlocașului dinamovist Antoni Ivanov (26 de ani) a primit vești bune de la medicii care l-au consultat duminică seara, după comoția puternică suferită spre finalul primei reprize a derby-ului Dinamo - FCSB, scor 0-3.

Flavius Stoican se va putea baza pe fotbalistul bulgar pentru meciul cu FC Botoșani, de luni, 7 februarie. Ivanov va reveni la pregătirile echipei începând de miercuri. Jucătorul a fost consultat de mai mulți specialiști, printre care și un neurolog, iar aceștia i-au recomandat lui Ivanov două zile de repaus total, informează digisport.ro.

Accidentarea mijlocaşului bulgar Antoni Ivanov l-a speriat pe Flavius Stoican

„M-am speriat foarte tare pentru că am văzut că Ivanov a încercat după acea lovitură să joace şi apoi s-a clatinat şi a căzut. A fost un sentiment ciudat, un sentiment de frică pe moment. Dar acum el este sub control, nu sunt probleme, a fost doar o comoţie de la acea ciocnire cap în cap. 

La momentul respectiv el şi-a pierdut cunoştinţa, dar acum este OK. Nu ştiu dacă va rămâne la spital peste noapte, dar medicul mi-a spus că în momentul de faţă este conştient”, a menţionat antrenorul, la finalul partidei cu FCSB.

Antoni Ivanov, lovit în Dinamo - FCSB

Antoni Ivanov a intrat pe teren după eliminarea lui Răuță, în minutul 36, iar în prelungirile primei părți s-a ciocnit violent, cap în cap, cu Darius Olaru. Bulgarul a fost transportat de urgență la spital, fiind urcat în ambulanță sub privirile speriate ale jucătorilor.

La rândul său, mijlocașul de la FCSB s-a rănit și el la cap, dar a continuat partida, cu un pansament aplicat pe rană.

>

Mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.