Liga 1

CFR Cluj schimbă strategia! Ce transfer a făcut campioana: „Vine din Serie C” + „Am adus 5 jucători din zona Africii”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 01 February 2022

CFR Cluj, liderul din Liga 1, încearcă să întinerească lotul, iar în această perioadă de mercato a adus mai mulți jucători pentru a acoperi regula U21.

Pe lângă portarul Răzvan Sava (19 ani) și atacantul Daniel Birligea (21 de ani), CFR Cluj l-a adus din Serie C, de la Pistoiese, pe Raoul Mal, după cum scrie presa din Italia. Mal e un mijlocaș defensiv de 21 de ani, care are dublă cetățenie, româno-italiană, și care a bifat 16 partide în prima parte a sezonului.

În plus, echipa din Gruia a transferat și mai mulți jucători africani, pe care vrea să-i folosească începând cu sezonul viitor.

Schimbare de strategie la CFR Cluj: „Am adus jucători din zona Africii și din Serie C”

„S-au făcut transferuri. S-au adus jucători pe care să-i folosim în sezonul viitor. Nu gândim doar pe termen scurt. Avem în plan și aducerea unor jucători tineri. Am adus cinci jucători din zona Africii, pe care i-am monitorizat și după aceea i-am urmărit la fața locului. Am avut persoane din cadrul clubului care au mers în Africa ca să-i vadă. 

Se schimbă strategia. Ne gândim și la viitor. Încercăm să aducem și jucători români. Avem trei jucători care sunt U21, jucători români pe care îi vom folosi. Trebuie să avem soluții. Din păcate, finalul anului trecut ne-a adus în situația în care nu prea am avut soluții U21. Așa a ajuns să apere Otto Hindrich. Ne bucurăm că ne putem baza pe el.

Am căutat jucători care au jucat, chiar dacă în Serie C, care are multe echipe care sunt peste cele din Liga 2.  Avem în acest moment soluții pentru regula U21. Acești jucători din zona Africii, jucători tineri, au fost împrumutați deja. Am avut solicitări din partea unor cluburi care vor să-i folosească meci de meci”, a declarat Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, la ProX.

VIDEO Edi Iordănescu: „E un mare avantaj că am lucrat cu mai mulți jucători, chiar din vremea în care eram secund”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.