Liga 1

Gigi Becali plusează! Ofertă de 700.000 euro pentru fotbalistul din Liga 1

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 februarie 2022

FCSB ar fi oferit 700.000 de euro pentru transferul jucătorului de atac David Miculescu (20 de ani), de la UTA.

Interesul celor de la FCSB față de David Miculescu este de notorietate. Vara trecută, Gigi Becali a oferit 600.000 de euro pentru Miculescu, dar arădenii au refuzat propunerea.

Gigi Becali plusează pentru transferul lui David Miculescu 

Deunăzi, Gigi Becali ar fi reluat „pista” Miculescu, potrivit Fanatik, care anunță că latifundiarul ar fi oferit 700.000 de euro pentru fotbalist.

Din nou, UTA a respins propunerea, dorința arădenilor fiind să obțină un milion de euro sau o sumă cât mai apropiată de milion. Discuțiile nu s-ar fi încheiat încă: există posibilitatea ca Gigi Becali să pluseze din nou, iar cele două părți să convină asupra unei sume mai mici de un milion de euro, dar apropiată de acel prag.

Conform sursei citate, în discuții s-a vehiculat posibilitatea ca Miculescu să fie achiziționat acum, dar să facă pasul în curtea FCSB-ului abia în vară, la finalul sezonului.

David Miculescu, jucător „cu fizic gen Milinkovic-Savic”

În acest sezon, David Miculescu a adunat 23 de partide în toate competițiile, 22 dintre acestea în campionat. A înscris 6 goluri, inclusiv o „dublă” cu Dinamo, în octombrie.

Miculescu este un jucător polivalent, ce poate fi utilizat ca mijlocaș ofensiv, atacant sau mijlocaș de bandă. Cota sa de piață, potrivit Transfermarkt, este de 700.000 euro.

David Miculescu

Miculescu, născut în 2001, este unul dintre liderii generației sale, alături de Cristi Dumitru. Este un jucător interesant, cu un fizic interesant, gen Milinkovic-Savic.

- Mihai Stoica, manager general FCSB, în mai 2021 

Mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.