Campionate

Pochettino are zilele numărate la PSG » Conducerea i-ar fi transmis că va fi demis!

Mauricio Pochettino, antrenor PSG // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 02 February 2022

Zilele lui Mauricio Pochettino (49 de ani) ca antrenor al celor de la PSG sunt numărate.

În Ligue 1, PSG este lider, cu un avans de 11 puncte (53-42) față de a doua clasată, Nice. În Champions League, vicecampioana Franței s-a calificat în faza optimilor de finală, acolo unde o așteaptă Real Madrid.

În Cupa Franței, în schimb, PSG a fost eliminată încă din faza optimilor, 5-6 la loviturile de departajare cu Nice, după 0-0 în timpul regulamentar.

PSG a dorit să-l demită pe Pochettino în ianuarie

Jocul echipei nu convinge, iar conducerea lui PSG plănuiește înlocuirea lui Mauricio Pochettino. Potrivit Le Parisien, publicație citată de AS, PSG a încercat să-l demită pe Pochettino încă din această iarnă, dar a renunțat la această idee întrucât nu a găsit un înlocuitor potrivit.

Leonardo, directorul sportiv de la PSG, îl vrea pe Zinedine Zidane, numai că Zizou ar prefera să semneze la finalul sezonului.

Potrivit jurnalistului Hadrien Grenier, PSG l-ar fi informat deja pe Pochettino că va părăsi echipa în vară, atunci când Zidane este așteptat la Paris.

Nu i-au îndeplinit dorința lui Pochettino 

AS prezintă o dovadă care demonstrează că viitorul lui PSG nu-l cuprinde pe Pochettino. Antrenorul argentinian l-a dorit în această iarnă pe Tanguy Ndombele, de la Tottenham, doar că șefii lui PSG nu au depus efortul necesar pentru a perfecta transferul. În schimb, Ndombele a ajuns la Lyon, sub formă de împrumut.

Angajat în ianuarie 2021, Pochettino a antrenat-o pe PSG pentru 66 de meciuri. Parizienii au câștigat 45 dintre acestea, au remizat de 10 ori și au pierdut 11 partide.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.