Liga 1

Oficialul din Liga 1 comentează implicarea primarului din Pitești la FC Argeș: „E deranjant când se bagă oameni care nu se pricep”

FC Argeș // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 februarie 2022

Attila Hadnagy (41 de ani), directorul general de la Sepsi OSK, consideră implicarea agresivă a primarului din Pitești, Cristian Gentea, în deciziile majore de la FC Argeș, a fi „deranjantă”.

Nemulțumit de rezultatele echipei din ultima vreme, care au îndepărtat-o de locurile de play-off, Cristian Gentea, primarul Piteștiului și totodată omul care ia deciziile importante la FC Argeș, i-a stabilit un ultimatum antrenorului Andrei Prepeliță

Dacă nu va obține 9 puncte din următoarele 3 meciuri, cu Academica Clinceni, Chindia și CS Mioveni, fostul mijlocaș va fi demis de la cârma echipei. De altfel, presiunea pusă de conducere l-a împins și pe antrenorul principal din acte, Mihai Ianovschi, să demisioneze.

Attila Hadnagy, oficial la Sepsi OSK, altă echipă cu pretenții de play-off, vede ținta de 9 puncte stabilită de primar drept un pretext pentru ca Prepeliță să fie înlăturat de la cârma echipei. 

Attila Hadnagy: „Ce vor cei de la FC Argeș, să câștige campionatul?”

>

„Prepeliță și Ianovschi au făcut o treabă foarte bună la Pitești, care nu de mult a promovat. Nu înțeleg, ce au vrut? Să câștige campionatul, să intre în play-off? E foarte greu! Vedeți Dinamo, care de câțiva ani nu intră în play-off, ce să zică? Prepeliță chiar a făcut o treabă foarte bună la Pitești.

E deranjant că se bagă unii oameni care nu se pricep. Nu au cum să se priceapă așa mult la fotbal cum o face fostul fotbalist Prepeliță, acum antrenor.

Nu-i poți cere unui antrenor să ia 9 puncte din 3 etape! Mi se pare absurd, în opinia mea îi cere asta ca pretext pentru a-l demite. E foarte greu, celelalte echipe nu joace? Ei cred că e așa ușor să învingi o echipă?”, a spus Hadnagy la GSP Live.

În prezent, FC Argeș ocupă locul 8 în Liga 1, cu 31 de puncte acumulate în 23 de etape. Piteștenii sunt doar la 4 puncte în spatele Farului, echipa care ocupă primul loc de play-off (6), dar dobrogenii au un meci în minus.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.