Liga 1

Presiune din interior pentru Reghecampf la Craiova: „Mă mir că încă rezistă pe baricade!” » Oltenii i-au găsit înlocuitor deja: „Poate fi o soluție”

Laurențiu Reghecampf Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 februarie 2022

Universitatea Craiova se pregătește de derby-ul cu CFR Cluj, partidă ce poate fi decisivă pentru viitorul lui Laurențiu Reghecampf pe banca oltenilor.

Cu o singură victorie în ultimele 9 etape de campionat, Laurențiu Reghecampf are presiune înaintea duelului de sâmbătă. Pavel Badea, directorul CS Universitatea (n.r. - entitatea care ţine de instituţia de învăţământ), s-a declarat mirat că încă nu a fost pusă la discuție demiterea lui Reghe în ciuda rezultatelor slabe înregistrate în ultimul timp.

Pavel Badea: „Reghecampf părea că-și pregătește terenul prin ce declara”

„Având în vedere rezultatele, mă mir că nu a intervenit o presiune încă de dinaintea meciului cu Rapid. Mă mir că rezistă pe baricade! Parcă și-a atras negativul. Reghe a avut o perioadă foarte bună, cu rezultate foarte bune. Culmea e că el declara tot timpul că trebuie să fim atenți, că nu vom câștiga tot timpul… 

Parcă își pregătea terenul pentru când o fi rău. L-a pregătit extrem de bine, că după nu a mai reușit să câștige un meci în 7 etape. A fost și un concurs de întâmplări nefericite, dar asta este situația”, a declarat Pavel Badea potrivit Gazeta de sud.

Pavel Badea: „Mirel poate fi o soluție în viitor pentru postul de antrenor”

Oficialul oltenilor a vorbit și despre posibilii înlocuitori ai lui Reghecampf la Craiova, dacă tehnicianul va fi demis. Acesta este de părere că Mirel Rădoi și Eugen Neagoe sunt favoriți pentru a prelua echipa.

„Momentan avem antrenor. Mirel poate fi o soluție în viitor pentru postul de antrenor. La fel de bine poate fi o soluție și Eugen Neagoe! Are ADN-ul de oltean, ca și Mirel de altfel, dar are avantajul că are experiență și știe ce reprezintă Universitatea în această zonă. 

A jucat la această echipă, este implicat emoțional, ceea ce este un aspect extrem de important. Eu i l-am propus de mai multe ori lui Mihai Rotaru, dar sunt banii lui și face ce vrea cu ei”, a mai precizat Badea.

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.