Tenis

AMR 7 zile » Anunțul lui Novak Djokovic, după întâlnirea cu președintele Serbiei

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) s-a întâlnit miercuri cu Aleksandr Vucic (51 de ani), președintele Serbiei.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 februarie 2022

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) s-a întâlnit miercuri cu Aleksandr Vucic (51 de ani), președintele Serbiei.

Întâlnirea de la Belgrad dintre Djokovic și Vucic a durat câteva zeci de minute. După o discuție privată, cei doi au apărut în fața jurnaliștilor. 

Președintele Serbiei a fost primul care a luat cuvântul: „Consider admirabil modul în care Novak s-a străduit pentru a participa la Australian Open. Vreau să îi mulțumesc pentru gloria pe care o aduce țării și pentru că ne reprezintă atât de bine în lume”. 

Vucic a mai spus că a încercat, prin mai multe metode, să deblocheze participarea liderului mondial la competiția de la Antipozi. Fără succes.

Novak Djokovic, după întâlnirea cu președintele Serbiei: „Voi intra în detalii despre Australian Open”

„Dumneavoastră, în calitate de preşedinte al statului, nu aveaţi nicio obligaţie să oferiţi sprijinul pe care l-aţi oferit. Vreau să ştiţi că simt o mare recunoştinţă pentru că m-aţi susţinut”, au fost primele cuvinte ale lui Djokovic. 

În continuare, liderul mondial a transmis că în scurt timp va aborda, pe larg, tema interzicerii lui la Australian Open: „Recunoştinţa mea faţă de poporul sârb devine din ce în ce mai puternică. După ce s-a întâmplat în Australia, ştiu că această conexiune va dura pentru totdeauna. Vă rog să aveţi răbdare, în 7-10 zile voi intra în mai multe detalii despre ce s-a întâmplat la Melbourne”. 

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.