Liga 1

Dică dă din casă » De ce a eșuat Edjouma la Viitorul

Edjouma, la prezentarea la Viitorul, actuala Farul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 februarie 2022

Malcom Edjouma (25 de ani, mijlocaș central) s-a transferat de la FC Botoșani la FCSB. Francezul care se va alătura roș-albaștrilor din 11 februarie a mai avut o experiență în România, la Viitorul (actuala Farul), unde n-a confirmat.

În ianuarie 2020, Edjouma ajungea sub comanda lui Hagi, dar n-a evoluat decât în 3 partide. A adunat numai 104 minute, după care a fost îndepărtat din lot. Nicolae Dică, și el fost jucător al dobrogenilor, a găsit o explicație.

Nicolae Dică: „Hagi cere altceva de la mijlocașul defensiv”

„Din ce ştiu, ceea ce vrea Hagi de la mijlocaşul defensiv e diferit de ceea ce vrea Croitoru. Hagi vrea ca mijlocaşul defensiv să coboare între fundaşii centrali, să dea o pasă de 60 de metri. Edjouma nu este genul acesta de jucător”, a declarat Dică, potrivit Telekom Sport.

Mă aşteptam să plece de la Botoșani. E cel mai bun mijlocaş din ţară, avut o explozie! Şi mie îmi place foarte mult, pe faza ofensivă verticalizează foarte mult. Recuperează foarte mult. E bun în duelurile aeriene. Cred că pentru FCSB e un transfer foarte bun
Nicolae Dică

Detaliile contractului Edjouma - FCSB

Pentru a fi sigur că-l ia pe Malcom, Gigi i-a oferit niște condiții financiare excelente: un salariu lunar de 14.000 de euro și 50.000 de euro la semnarea contractului! Ceea ce înseamnă că francezul va încasa 220.000 de euro de-a lungul acestui an, cel mai mare venit pe care îl are de când a început să joace fotbal.

FC Botoșani se alege cu 330.000 de euro și va mai primi 10 la sută din suma unui viitor transfer al lui Edjouma. Becali crede că-l va putea vinde cu un preț foarte bun, drept dovadă, i-a fixat o clauză de reziliere în valoare de 5 milioane de euro. Francezul are 25 de ani, deci vârsta lui încă e una bună, care-i permite să spere că ar mai putea prinde un transfer important.

7 cluburia bifat Edjouma în Franța, toate din ligile mici: Balma, Chateauroux, Belfort, Concarneu, Lorient, Red Star, Chambly. Cel mai sus a evoluat în Ligue 2

Avancronică VIDEO pentru FCSB - FCU Craiova:

>

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.