Liga 1

Mutarea care a ricoșat :) » Stoican a încasat două goluri tocmai de la atacantul trimis să-l impresioneze

Leonardo Mitruscsak (stânga) a fost testat azi de Dinamo / foto: Imago

Articol de Viorel Tudorache  —  joi, 03 februarie 2022

Dinamo l-a testat pe atacantul Leonardo Mitruscsák (20 de ani), de la Gloria Bistrița (L3), în timpul jocului-școală cu Sporting Pitești (L4), desfășurat azi, la Săftica, în spatele porților închise, al cărui scor final nu l-a putut oferi nici antrenorul Flavius Stoican.

Stoican a găsit o metodă inedită pentru a-l vedea la lucru pe Leonardo.

Din informațiile GSP, Mitruscsák a jucat la Sporting Pitești și a marcat de două ori în poarta lui Dinamo, ambele goluri în prima repriză. Unul din penalty. "Este un vârf bun, cu calități interesante", l-au descris martori oculari pe atacant.

Leonardo Mitruscsák, testat de Dinamo

Leonardo Mitruscsák are 6 selecții la naționala de juniori U19 a României, pentru care a înscris o dată într-un amical cu Israel U19.

Mitruscsák provine de la CSM Sighet și aparține de formația maghiară Kolorcity Kazincbarcika SC (L3).

Dinamo a mai "împrumutat" la echipa de județeană, pentru acest joc-școală, și un mijlocaș central aflat în probe, Bogdan Nicolae, fost la Concordia Chiajna, vândut la Dacia Brăila.

A fost un galop de sănătate pentru formația care nu mai sperie pe nimeni în Liga 1, adunând deja alte patru eșecuri consecutive.

Concluziile lui Stoican, după Dinamo - Sporting Pitești:

„A fost un joc-școală, i-am băgat pe băieții care au jucat mai puțin. Sincer, nici nu s-a ținut scorul, am mai oprit meciul pentru scheme, am dat vreo opt, nouă, zece goluri. Au marcat și cei de la Sporting de două ori.

Bani a dat două goluri, Gabriel Răducan o dublă, a marcat și Dusan Celar de două ori. M-am bucurat că a fost un antrenament bun și că am jucat pe iarbă. Au intrat și Jovanovici, și Aloe, și Rici, revenit după accidentare, și Rodriguez, și Ivanov”.

VIDEO. Toate detaliile înainte de FC Botoșani - Dinamo:

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.