Liga 1

Pune presiune pe Marian Copilu: „Să transfere doi sau trei fotbaliști, pentru că nouă asta ne trebuie la Craiova”

Marian Copilu și Andrei Ivan // Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 februarie 2022

Pavel Badea (54 de ani), fost campion al României cu Universitatea Craiova, a vorbit despre numirea lui Marian Copilu în funcția de președinte al clubului.

Fostul mijlocaș, care a făcut parte din echipa care a adus ultimul titlu de campioană în Bănie, în 1991, îi cere lui Marian Copilu, omul care a cucerit patru titluri la rând la CFR Cluj, să aducă întăriri pe „Ion Oblemenco” într-un timp cât mai scurt. 

Directorul CS Universitatea a vorbit și despre randamentul slab al lui Elvir Koljic.

„Sper să reușească mai multe goluri decât Koljici, pentru că nu are decât două și ne-ar trebui un finalizator de mare valoare. Este un transfer, o aducere în staff-ul executiv, pe care Rotaru a decis-o și sper să fie de bun augur. Nu joacă dânsul, dar are posibilitatea să transfere până pe 14 doi sau trei fotbaliști, pentru că nouă asta ne trebuie la Craiova, fotbaliști”, a spus Pavel Badea la emisiunea Ora Exactă în Sport, de pe PRO X.

Marian Copilu și Edward Iordănescu cu trofeul Ligii 1 din sezonul 2020/21 // Foto: Imago

Pavel Badea pune presiune pe Reghecampf

Cu o singură victorie în ultimele 9 etape de campionat, Laurențiu Reghecampf n-are liniște înaintea duelului de sâmbătă. Pavel Badea s-a declarat mirat că încă nu a fost pusă la discuție demiterea lui Reghe în ciuda rezultatelor slabe înregistrate în ultimul timp.

„Având în vedere rezultatele, mă mir că nu a intervenit o presiune încă de dinaintea meciului cu Rapid. Mă mir că rezistă pe baricade! Parcă și-a atras negativul. Reghe a avut o perioadă foarte bună, cu rezultate foarte bune. Culmea e că el declara tot timpul că trebuie să fim atenți, că nu vom câștiga tot timpul… 

Parcă își pregătea terenul pentru când o fi rău. L-a pregătit extrem de bine, că după nu a mai reușit să câștige un meci în 7 etape. A fost și un concurs de întâmplări nefericite, dar asta este situația”, a declarat Pavel Badea potrivit Gazeta de sud.

VIDEO Reghecampf, conferință de presă înaintea partidei cu CFR Cluj: „Cred în capacitatea lor de a se monta”

>

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.