Liga 2

Întăriri pentru Petrolul » „Lupii galbeni” au adus un fotbalist din Liga 1 și un internațional bosniac

Marius Cioiu, dreapta, în duel cu Gabriel Torje, într-un Dinamo - Clinceni / FOTO: Imago-Images

Articol de Ionel Luţan  —  vineri, 04 februarie 2022

Nicolae Constantin (48 de ani), antrenorul Petrolului, are doi noi jucători sub comandă în cantonamentul din Antalya.

Marius Cioiu a fugit în această iarnă de problemele de la Academica Clinceni, ultima clasată din Liga 1. Mijlocașul în vârstă de 22 de ani bifase 16 prezențe și un gol marcat în actuala stagiune, iar acum se alătură lotului condus de Nicolae Constantin. 

Întăriri la Petrolul Ploiești

Al doilea jucător ajuns în cantonamentul din Antalya este Vedran Vrhovac (23 ani), născut la Busovaca, în Bosnia-Herzegovina, dar având și cetățenie croată.

Fundaș central, Vrhovac a jucat în ultimul an și jumătate pentru Zeljeznicar Sarajevo, în prima ligă bosniacă, adunând pe parcursul acestui sezon 17 prezențe, toate ca titular. 

Are o apariție în naționala „U21” a Bosniei, dar și cu o selecție la prima reprezentativă, fiind rezervă la un joc amical cu SUA, în decembrie 2021. 

Vrhovac a mai evoluat, de-a lungul carierei, pentru NK Novigrad (Croația), NK Vitez (Bosnia) și NK Celic Zenica (Bosnia), totalizând 98 de apariții în prima divizie din Bosnia.

Vedran Vrhovac / FOTO: Facebook

Petrolul, mare favorită la promovarea în Liga 1

Petrolul este lider detașat în liga secundă, Cu trei etape rămase de disputat din sezonul regulat, „lupii” galbeni au 42 de puncte, un avans de 7 lungimi față de urmăritoarea FC Hermannstadt.

VIDEO Nicolae Constantin: „Voiam să fiu profesor de sport! Nu aveam contacte decât de pe la Liga 3 și nu voiam să mai merg acolo”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.