Liga 1

Clubul din Liga 1 a stins datorii de aproape 90.000 de euro » Acum așteaptă „verde” la transferuri!

Asen Chandarov, în centru, a părăsit Academica Clinceni în această iarnă // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 februarie 2022

Academica Clinceni a achitat datorii de aproximativ 90.000 de euro către mijlocașul Aristote N'Dongala, de care s-a despărțit în august 2020, și către clubul bulgar Levski Sofia. Acum, ilfovenii așteaptă ca interdicția la transferuri să le fie ridicată.

Academica Clinceni, ultima clasată din Liga 1, cu interdicție la transferuri de aproximativ o lună, a achitat astăzi 70.000 de euro, reprezentând salarii restante, către mijlocașul Aristote N'Dongala, legitimat la Clinceni între ianuarie și august 2020, anunță Prosport.

În scurta sa aventură la Clinceni, N'Dongala a adunat doar două aparții, 41 de minute într-un meci de Cupă cu Dinamo, alte 23 cu FC Voluntari, în Liga 1.

Academica Clinceni a achitat datorii de aproximativ 90.000 de euro 

Oficialii echipei ilfovene au anunțat că alți 19.000 de euro au mers către Levski Sofia, pentru grila de formare a lui Asen Chandarov. Chandarov, mijlocaș central în vârstă de 23 de ani, a jucat la Clinceni între august 2020 și ianuarie 2022.

Acum, odată cu achitarea acestor datorii, Academica Clinceni așteaptă ca interdicția la transferuri să îi fie ridicată. Echipa ilfoveană a anunțat mai multe transferuri în ultima vreme, dar nu a putut înregistra respectivii jucători.

Mutările făcute de Academica Clinceni în această iarnă

  • VENIRI: Gogov (ȚSKA 1948 Sofia), Cmovs (Pohronie), Bolboașă (Hermannstadt), Tsvetkov (Beroe Stara Zagora), Plazibat (Lion City Sailors), Alghoul (Dubrava Zagreb)
  • REVENIRI: -
  • PLECĂRI: Patriche (Dinamo), Omoh (Farul), Fl. Achim (Gaz Metan), Chandarov (Septemvri), Kazlauskas (Zalgiris), Ventura (Gyirmot), Gardoș (liber), Bilali (Mezőkövesd), A. Păun (U Cluj), P. Pârvulescu (U Cluj), Gavra (liber)

În Liga 1, Academica Clinceni a adunat doar 11 puncte în 22 de etape.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.