Liga 1

Suporterii lui Gaz Metan au întrerupt meciul cu Rapid: „Doar fotbalul ne-a rămas”

Suporterii lui Gaz Metan au aruncat suluri de hârtie pe gazon // foto: captură DigiSport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 februarie 2022

Meciul dintre Gaz Metan Mediaș și Rapid a fost întrerupt pentru aproximativ un minut, după ce suporterii gazdelor au acoperit o parte a terenului cu suluri de hârtie.

În minutul 13, înainte ca Gaz Metan să execute o lovitură liberă din apropierea porții lui Horațiu Moldovan, meciul de la Mediaș a fost întrerupt temporar pentru ca rolele de hârtie aruncate de suporterii lui Gaz Metan pe gazon să fie îndepărtate.

Mesajul afișat de suporterii lui Gaz Metan la meciul cu Rapid

Acela nu a fost singurul motiv pentru care zona ultrașilor Gazului s-a aflat în prim-plan. Fanii echipei din Mediaș au afișat un banner cu mesajul „Salvați clubul de la colaps / În Mediaș doar fotbalul ne-a rămas”, un strigăt de disperare referitor la situația financiară critică a clubului.

Ilie Poenaru: „Cred că lucrurile vor intra în normalitate”

Despre problemele financiare ale Gazului a vorbit chiar antrenorul Ilie Poenaru, în interviul premergător partidei. Discursul lui Poenaru a fost unul optimist:

„Astăzi a avut loc o întâlnire între primărie, Transgaz și Romgaz. Ne-au transmis cei care au fost la acea discuție că lucrurile sunt OK, spre bine. Din ceea ce știm, în următoarele zile vom mai primi un salariu, în martie alte 2-3 salarii. Cred că lucrurile vor intra în normalitate, sperăm să se întâmple asta”.

Recent, Poenaru dezvăluise că a încasat doar banii aferenți unei luni și jumătate de muncă, deși antrenează Gazul de 4 luni și jumătate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.