Stranieri

Olăroiu nu știe să piardă! O nouă victorie în Emirate

Al Sharjah, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu (52 ani), a obținut un nou succes vineri, pe terenul lui Ittihad Kalba, scor 1-0

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 04 February 2022

Al Sharjah, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu (52 ani), a obținut un nou succes vineri, pe terenul lui Ittihad Kalba, scor 1-0, și se apropie, pentru moment, la doar 4 puncte în spatele liderului Al Ain.

Meciul a fost dominat de Al Sharjah, echipa tehnicianului român având o posesie de 60%, însă emoțiile au fost risipite abia în minutul 52, atunci când Ousmane Camara a reușit să înscrie, spre mulțumirea lui Olăroiu. 

Bernard putea risipi emoțiile în minutul 74, însă a irosit o lovitură de pedeapsă și șansa de a face 2-0. Gazdele n-au reușit însă să amenințe poarta lui Al Sharjah, care și-a menținut avansul până la final.

Olăroiu se menține în lupta pentru titlu

Grație succesului de pe terenul lui Ittihad Kalba, echipa lui Cosmin Olăroiu, Al Sharjah, ajunge la a doua victorie consecutivă și urcă pe locul al treilea din campionatul Emiratelor Arabe Unite, cu 26 de puncte. Al Ain, liderul din clasament, are 30 de puncte, dar și un meci mai puțin.

De când a preluat echipa, în noiembrie 2021, Olăroiu nu a cunoscut gustul înfrângerii. A bifat 7 victorii și 5 remize în toate competițiile, calificându-se și în semifinalele Cupei Președintelui. Cel mai important succes a fost însă etapa trecută, când a învins-o pe Al Ain, liderul campionatului, cu 2-0.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.