Liga 1

Probleme pentru FCSB înaintea meciului cu FCU Craiova » Toni Petrea, depistat pozitiv cu Covid -19. Cine îi ia locul pe bancă

Toni Petrea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 05 February 2022

FCSB nu se va putea baza pe Toni Petrea (46 de ani) la meciul cu FCU Craiova de duminică, după ce a fost testat pozitiv cu Covid -19.

  • FCSB - FCU Craiova are loc duminică, de la ora 19:55, și poate fi vizionat în format LiveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Digi, Telekom și Look Sport. 

Informația a fost dezvăluită de Mihai Pintili, secundul roș-albaștrilor, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului. Fostul mijlocaș va sta pe banca celor de la FCSB în disputa de pe Arena Națională.

„Am venit pentru că Toni,  a ieșit pozitiv joi. Am mai fost în situația asta. Poate mai grav, la Topola. Cred că ne vom descurca”, a declarat Mihai Pintili.

Din informațiile GSP, Petrea nu este singurul om de la FCSB depistat pozitiv, alți 2 jucători sunt și ei infectați și nu vor lua parte la meciul cu trupa lui Nicolo Napoli.

FCSB - FCU Craiova, meci „pe viață și pe moarte” în această etapă de Liga 1

FCSB încearcă să se mențină în lupta cu CFR Cluj pentru titlu și nu are voie să facă pași greșiți. Întâlnește o echipă supermotivată, venită după o victorie cu FC Argeș, care încearcă la rândul ei să „fugă” de partea fierbinte din subsolul clasamentului. FCU Craiova poate să urce chiar și 3 locuri în clasament, printr-un joc al rezultatelor, și să ia o gură mare de aer.

Toni Petrea, antrenorul principal de la echipa lui Becali, este sub presiune continuă. De cealaltă parte, Napoli își încurajează jucătorii să dea totul împotriva echipei roș-albastre, pe care oltenii o văd ca pe o rivală:

Am vorbit cu băieții și le-am spus că am făcut un joc bun cu FC Argeș, am câștigat, dar trebuie să ne concentrăm la partida viitoare, cu FCSB. Încă o finală din cele șapte pe care le mai avem de disputat până la finalul sezonului regulat. De fapt, tot programul nostru este greu. 

- Nicolo Napoli pentru GSP

Cum arată primul 11 în FCSB - FCU Craiova:

  • Primul „11” FCSB, sistem 4-3-3: A. Vlad - V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovici - Olaru, Oaidă, Oct. Popescu - Cordea, Dumiter, Fl. Coman;
  • Primul „11” FCU Craiova, sistem 4-2-3-1: R. Popa - Negru, Kovacici, Diallo, Huyghebaert - Vl. Achim, Asamoah - Baeten, Sidibe, Van Durmen - Cl. Bălan;

VIDEO Tot ce trebuie să știi despre FCSB - FCU Craiova

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.