Campionate

Greenwood, amenințat după ce a fost arestat pentru agresarea iubitei » Ce măsuri și-a luat la conac + păzit de un câine de 25.000 de lire

Mason Greenwood a investit 25.000 de lire sterline într-un câine de atac

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 05 February 2022

Mason Greenwood a investit 25.000 de lire sterline într-un câine de atac. Atacantul de 20 de ani al lui Manchester United fost eliberat pe cauțiune la jumătatea săptămânii, după ce a petrecut 3 nopți în închisoare. El era arestat pentru agresarea unei tinere de 18 ani.

Ajuns acasă, Greewwood și-a luat măsuri de precauție, după ce a primit mai multe mesaje de amenințare pe site-urile de socializare. Conform celor de la The Sun, britanicul a decis să instaleze noi camere de securitate în jurul locuinței lui estimate la două milioane de lire sterline.

Mason Greenwood, păzit de un ciobănesc german

De asemenea, Greenwood are și un câine de luptă cotat la 25.000 de lire.

Ciobănescul german al lui Greenwood / foto: The Sun

Greewood a fost ținta mai multor amenințări pe rețelele de socializare, în urma imaginilor publicate de iubita lui pe internet.

Greenwood locuiește în Cheshire, o zonă de lux din vestul Angliei. Stă în chirie într-un conac pentru care plătește o chirie de 14.000 de lire pe lună.

Așa arată casa lui Greenwood / foto: Daily Star

Mason Greenwood, eliberat pe cauțiune

Poliția din Greater Manchester a anunțat miercuri dimineață că fotbalistul englez a fost eliberat: „Un tânăr de 20 de ani arestat pentru suspiciunea de viol și agresiune asupra unei tinere a fost eliberat pe cauțiune și urmează să fie în continuare investigat din libertate”.

Greenwood a fost arestat duminică, după ce tânăra pe care a agresat-o l-a reclamat la poliție pentru agresiune. Marți, Mason a primit noi acuzații, de această dată pentru viol și amenințări cu moartea. Potrivit Poliției din Manchester, victima a avut nevoie de un psiholog.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.