Liga 1

CSU Craiova - CFR Cluj, deblocat de o gafă de amatori » Cum a ajuns mingea la Petrila

+27 Foto
CFR Cluj a deschis scorul în minutul 14 al deplasarării cu CS Universitatea Craiova , când Claudiu Petrila (21 de ani) a profitat de gafa lui Alexandru Mateiu (32 de ani) și a punctat cu un șut din afara careului.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 05 februarie 2022

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 14 al deplasarării cu CS Universitatea Craiova, când Claudiu Petrila (21 de ani) a profitat de gafa lui Alexandru Mateiu (32 de ani) și a punctat cu un șut din afara careului. 

Primul sfert de oră al partidei de pe „Ion Oblemenco” s-a jucat într-un ritm alert, cu oportunități la ambele porți. Golul nu a venit însă după o acțiune bine construită, ci după o gafă în tabăra oltenilor.

Mateiu, gafă în CS Universitatea Craiova - CFR Cluj 

În minutul 14, Alexandru Mateiu a fost presat de Bordeianu, la 40 de metri de propria poartă. Mijlocașul central al gazdelor s-a precipitat, a vrut să trimită înapoi, spre Screciu, dar pasa a fost interceptată de Debeljuh. 

FOTO: Captură @Telekom Sport

Atacantul campioanei a combinat cu același Bordeianu, a șutat în blocajul apărătorilor, apoi mingea a ricoșat la Petrila.

Revelația „feroviarilor” din actuala stagiune a tras din prima, fără preluare, de la aproximativ 20 de metri. Balonul a prins de două ori gazonul în fața lui Pigliacelli și a intrat în plasă. Portarul italian putea face și el mai mult, însă a fost păcălit ușor de traiectoria balonului.

FOTO: Captură @Telekom Sport

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.