Liga 1

Răducioiu dezvăluie cum încearcă s-o salveze pe Dinamo: „E o situație greu de acceptat”

FOTO: facebook.com/FCDinamoOfficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 06 February 2022

Înainte de Botoșani – Dinamo (luni, 19:55), Florin Răducioiu a analizat situația complicată de la clubul alb-roșu.

Actualul team manager al „câinilor” a vorbit despre ce-i lipsește lui Dinamo și dezvăluie cum încearcă să-i ajute pe jucători să treacă peste momentul dificil.

Florin Răducioiu dezvăluie cum se implică la Dinamo

„Eu sunt încrezător și le transmit tuturor care iubesc clubul să aibă încredere în noi. Trebuie să fim mai pragmatici și să obținem puncte. Trebuie să fim realiști, ne trebuie puncte.

Echipa are nevoie de un rezultat pozitiv. Cu o victorie sau un egal vom avea încredere pentru o a obține o serie de rezultate bune. Trebuie să fim realiști, să acceptăm situația din prezent. Trebuie să salvăm echipa de la retrogradare. E o situație greu de acceptat, dar trebuie să facem tot posibilul.

Sigur, vorbesc mereu cu Flavius și am avut și voi avea discuții cu jucătorii. Îmi place să fac asta. Experiența mă face să vorbesc cu jucătorii, mai ales cu cei tineri. Îmi place acest rol, îmi place să vorbesc cu ei. E un moment dificil, am trecut și eu prin asta. Eu nu intru în detalii tactice, pentru că avem un antrenor. Îmi place să fiu un fel de mentor pentru tineri, în măsura în care ei percep ceea ce le transmit”, a declarat Răducioiu la conferința de presă.

VIDEO Dezbaterea zilei, 4 februarie » Trebuie mărit numărul de echipe din Liga 1 pentru a o salva pe Dinamo?

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.