Liga 1

Dezvăluiri din interior despre problemele financiare de la CFR Cluj » De când nu și-au încasat jucătorii salariile: „Dacă depun memorii, nu-și vor primi banii mai repede”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 06 February 2022

După 1-1 cu CSU Craiova, Cristi Balaj a dat detalii despre situația financiară a celor de la CFR Cluj.

Președintele campioanei a recunoscut că ardelenii au probleme cu banii, dar îi asigură pe jucători că-și vor primi salariile, pe care nu le-au mai încasat de 3 luni.

Cristi Balaj explică probleme financiare de la CFR

„Avem minusurile noastre, dar știm ce avem de făcut în perioada următoare. Există întârzieri salariale, dar jucătorii vor primi banii. Sunt trei luni de întârziere.

Jucătorii știu că au mai fost situații de genul ăsta și nu s-au depus memorii. În niciun caz nu-și vor primi mai repede banii dacă își depun memorii și nici nu primesc mai mulți bani. Eu nu veneam la echipă dacă nu știam că se vor primi banii. Dan Petrescu nu rămânea. Chiar el a spus-o că au mai fost situații de genul ăsta”, a declarat Cristi Balaj la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

CFR Cluj, principala datoare către bugetul local

CFR Cluj, liderul din Liga 1, domină și în topul datoriilor către bugetul local al orașului Cluj. Administrația condusă de Emil Boc a publicat la finalul lunii ianuarie lista firmelor datoare către bugetul local al Municipiului Cluj.

Pe primul loc în topul rău platinicilor se află formația patronată de Neluțu Varga, potrivit ziardecluj.ro. Pe 31 ianuarie 2022, CFR Cluj avea restanțe de 1.796.068 de lei, adică 363.000 de euro.

VIDEO Ce se întâmplă cu CFR Cluj? Ion Marin, explicații pentru rezultatele slabe din 2022: „Îmi asum ce spun!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.