Publicitate

Barcelona, Senegal și Rangers – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 februarie 2022

Finalul săptămânii aduce meciuri de top în Europa și în finala Cupei Africii. Ca de obicei, cele mai mari cote din lume sunt la Mozzart Bet!

Barcelona – Atletico Madrid (ora 17:15) cota 2.50

Derby-ul așteptat de toată Spania în acest weekend le pune față în față pe Barcelona și pe Atletico Madrid. Catalanii merg din ce în ce mai bine sub comanda lui Xavi, iar un succes astăzi îi va urca pe locurile de Champions League, peste trupa lui Simeone. Atletico este într-o formă slabă față de sezoanele precedente, iar Barcelona pornește cu prima șansă, mai ales după transferurile lui Aubameyang și Traore. 

Mozzart Bet oferă o cotă de 2.50 pentru victoria gazdelor!

50%! 100%! 200%! Ai Hat-trick Bonus la Mozzart Bet pentru primele trei depuneri!

Senegal - Egipt (ora 21:00) cota 2.35

Finala Cupei Africii pe Națiuni îi opune pe Sadio Mane și pe Mo Salah, vedetele lui Liverpool. Senegal și-a respectat statutul de mare favorită și s-a calificat fără probleme în ultimul act, în timp ce Egipt s-a bazat pe defensiva solidă și a avut și noroc, mai ales dacă ținem cont că două calificări s-au decis la loviturile de departajare. Duelul se anunță extrem de echilibrat, dar Mane și compania au un mic avantaj dacă ne uităm și la valoarea lotului, de unde nu lipsesc Mendy, Koulibaly sau Guehi.

Cea mai mare cotă din lume pe succesul Senegalului o găsești la Mozzart Bet!

Îți plac sloturile? La Mozzart Bet ai o mulțime de turnee în luna februarie! Intră și tu în joc!

Rangers - Hearts (ora 17:00) cota 1.50

Glasgow Rangers a căzut pe locul 2 în Scoția după umilința de pe terenul lui Celtic de la mijlocul săptămânii, scor 0-3. Totuși, lupta este aprigă pentru titlu și în acest an, diferența fiind doar de un singur punct până la primul loc. Este adevărat că Rangers are un duel dificil astăzi împotriva lui Hearts, o echipă incomodă de multe ori. Victoria este obligatorie pentru gazde, chiar dacă nu se bazează pe Ianis Hagi sau Morelos în meciul din această după-amiază.

Campioana Scoției are cea mai mare cotă din lume pe Mozzart Bet

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.