Liga 1

Greșeală gravă de arbitraj în FC Argeș – Clinceni » Fatai, în poziție neregulamentară înainte de marca golul decisiv

+9 Foto
Kehinde Fatai // FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 06 February 2022

După ce a dominat jocul în prima repriză, FC Argeș a deschis scorul în minutul 62 a partidei cu Academica Clinceni, încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0.

Reușita care a deblocat tabela meciului de la Pitești a fost una contestată vehement de oaspeţi, după ce Kehinde Fatai a punctat dintr-o poziție de ofsaid.

FOTO. Ofsaid la golul marcat de Fatai în FC Argeș – Academica Clinceni

După o centrare excelentă trimisă de Viana, Cristi Dumitru a trimis cu capul, de la 6 metri. Mingea a lovit bara porții lui Ureche și a ricoșat în fața porții, de unde Kehinde Fatai a trimis-o în plasă.

Reluările TV au arătat că în momentul în care Dumitru a trimis spre poarta lui Ureche, Fatai se afla în ofsaid, astfel că reușita atacantului nigerian ar fi trebuit anulată.

Deși jucătorii Academicii Clinceni au protestat, tușierul Florin Păunescu (Vâlcea) nu a ridicat fanionul pentru a semnaliza faptul că Fatai se afla într-o poziție neregulamentară, iar arbitrul Adrian Moroiță (Ploiești) a validat golul.

Academica Clinceni, ultima în Liga 1

După acest meci, FC Argeș urcă un loc și ajunge pe 8. Elevii lui Prepeliță sunt la un punct de locul 6, ocupat de Farul. De partea cealaltă, Academica Clinceni rămâne ultima în Liga 1, cu 11 puncte acumulate în 23 de etape.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.