Liga 2

Gol de la aproape 90 de metri în meciul echipei din Liga 2: „Una dintre cele mai stranii faze din istorie?”

CS Comunal Șelimbăr a încasat un gol de la 90 de metri în meciul amical pierdut, scor 0-1, împotriva rușilor de la SKA Khabarovsk.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 februarie 2022

CS Comunal Șelimbăr, locul 9 din Liga 2, a încasat un gol de la aproape 90 de metri în meciul amical pierdut, scor 0-1, împotriva rușilor de la SKA Khabarovsk. 

Șelimbăr, ocupanta locului 9 în Liga 2, efectuează un stagiu de pregătire în Antalya. A disputat un meci amical împotriva lui SKA Khabarovsk, divizionară secundă din Rusia. 

Vântul extrem de puternic a contribuit și la marcarea unicului gol. Fundașul Denis Fomin (25 de ani) a vrut să degajeze din interiorul propriului careu, dar o rafală a purtat mingea peste portarul sibienilor, ieșit departe de linia porții.

VIDEO Gol de la 90 de metri în amicalul lui Șelimbăr

>

„În timp ce voi dormeați, băieții noștri au câștigat amicalul cu Șelimbăr. Doar un gol a fost marcat, dar ce gol! Denis Fomin și-a încercat șansa din propriul careu și l-a surprins pe portarul românilor! Una dintre cele mai stranii faze din istorie?”, au scris cei de la SKA Khabarovsk, pe Instagram. 

Citește și alte știri despre formațiile din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.