Campionate

Xavi, fermecat de ce a arătat noua achiziție contra lui Atletico: „O fiară, un transfer senzațional!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 februarie 2022

Barcelona s-a impus în fața lui Atletico, scor 4-2, în derby-ul rundei din La Liga. Folosit titular, Adama Traore (26 de ani) l-a impresionat pe Xavi cu prestația solidă la debut.

La primul meci pentru trupa blaugrana după împrumutul de la Wolverhampton, Adama Traore și-a facută simțită prezența în atacul Barcelonei. 

Acesta a avut mai multe acțiuni individuale reușite, în care l-a driblat cu ușurință pe adversarul direct Hermoso, una dintre ele fiind încheiată cu o centrare perfectă pentru Gavi, care reușea să o aducă pe Barcelona în avantaj.

La finalul partidei, antrenorul Xavi a avut numai cuvinte de laudă la adresa extremei sale, pe care îl consideră deja un transfer reușit.

„Adama este un jucător matur. Știe unde să se arate, unde să paseze, alege momentul foarte bine, iar fizic este un animal, o fiară. Ne va ajuta. Este un transfer grozav. Adama face diferența. Are putere, forță, driblează adversarii și aduce solidaritate în apărare”, a declarat Xavi potrivit Marca.

Adama Traore, la debutul pentru Barcelona

Xavi: „Este mai mult decât o victorie”

Xavi a vorbit și despre jocul echipei sale, pe care îl consideră unul perfect în fața campioanei Atletico.

„Este mai mult decât o victorie. Noi, suporterii, staff-ul... aveam nevoie. Fanii au fost de nota 10. Am fost și noi foarte buni, am jucat cu intensitate. Am fost superiori. Ar putea fi un punct de cotitură. 

Este o victorie foarte importantă. Trebuie să continuăm să muncim. A fost greu, dar am venit din urmă. Un joc complet, de care aveam nevoie”, a mai precizat antrenorul.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.